امروزپنج شنبه, 02 آذر 1396 22:15
2030
2098344

دانشگاه علوم پزشکی گناباد خوش درخشیده است

فرماندار شهرستان بجستان گفت: دانشگاه علوم پزشکی گناباد در حوزه ارائه خدمات حوزه سلامت خوش درخشیده است.

به گزارش وب‌دا، مهندس حسین ابراهیمی فرماندار بجستان در آئین تکریم و معارفه رئیس شبکه بهداشت و درمان و بیمارستان ایت‌الله مدنی این شهرستان، از دانشگاه‌ علوم پزشکی گناباد به عنوان یکی از دستگاه‌های موفق در حوزه خدمت‌رسانی یاد کرد و افزود: نتیجه تعامل خوب مسئولین دانشگاه و شهرستان بجستان، رفع بسیاری از مشکلات حوزه بهداشت و درمان بوده است.
وی با اشاره به رشد چشمگیر سطح ارائه خدمات حوزه سلامت، اظهار کرد: شاید خیلی از خواسته‌های مطرح شده قابلیت اجرا نداشته باشد ولی اقدامات و خدمات انجام شده در حوزه سلامت در دولت تدبیر و امید در مقایسه با فعالیت‌های انجام شده در گذشته، بی‌نظیر است.
فرماندار شهرستان بجستان با تاکید بر اینکه باید قدردان داشته‌های خود باشیم، ابراز کرد: به عنوان نمونه در حوزه بیمارستانی با توجه به سرانه‌های تعریف شده از جمله جمعیت، نسبت به خیلی از شهرستان‌های باجمعیت بیشتر، از شاخص‌های بالاتری در حوزه ارائه خدمات درمانی برخوردار هستیم.
مهندس ابراهیمی، کمک‌های مردمی و حضور خیرین در بخش سلامت را بسیار موثر و ارزشمند دانست و ضمن قدردانی از تلاش‌ها و فعالیت‌های انجام شده توسط دکتر مرادی در مدت تصدی مسئولیت شبکه بهداشت و درمان و بیمارستان ایت‌الله مدنی بجستان، اظهار امیدواری کرد که از ظرفیت‌های دکتر صادقی‌نسب سرپرست جدید شبکه بهداشت و درمان به خوبی استفاده گردد.