امروزپنج شنبه, 29 شهریور 1397 08:01

برگزاری همایش ازدواج آسان و پایدار در بجستان

همایش ازدواج آسان و پایدار با حضور نمایندگان ادارات، داوطلبین سلامت و زوجین جوان شهرستان بجستان برگزار شد.

به گزارش وب‌دا، این همایش به همت واحد سلامت جمعیت، خانواده و مدارس شبکه بهداشت و درمان شهرستان بجستان و با هدف ترویج ازدواج آسان و پایدار و تحکیم بنیان خانواده در سالن یاقوت این شهر برگزار شد.
آسیب‌های اجتماعی ازدواج در سنین پایین، چگونگی برقراری ارتباط مناسب و تقویت روابط زوجین از جمله مهمترین محورهای این همایش بود که دکتر صادقی‌نسب رئیس شبکه بهداشت و درمان بجستان، مهندس ابراهیمی فرماندار بجستان، دکتر حسینی عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی و حجت‌الاسلام سلطان مرادی در این راستا، مطالبی عنوان کردند.
یادآور می‌شود، در حاشیه این همایش، نمایشگاه پویایی، بالندگی و جوانی جمعیت برپا شده بود و به شرکت‌کنندگان، کتاب‌های آموزشی اهدا شد.