امروزیکشنبه, 29 مهر 1397 23:10

برگزاری جشنواره غذای سالم در پایگاه سلامت جامعه شهید رئوفی بجستان

به مناسبت بسیج اطلاع‌رسانی تغذیه، جشنواره غذای سالم با همکاری داوطلبین سلامت در پایگاه سلامت جامعه شهید رئوفی برگزار شد.

به گزارش وب‌دا، دکتر صادقی‌نسب رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان بجستان که به همراه جمعی از کارشناسان این شبکه در محل برپایی نمایشگاه حضور یافته بود، ضمن قدردانی از کارشناسان و پرسنل مرکز شهید رئوفی در برپایی این نمایشگاه، اظهار کرد: هدف از بسیج ملی تغذیه، فرهنگ‌سازی برای ترویج تغذیه سالم و توجه دادن مردم به این نکته است که باید برای حفظ سلامتی خود نکات تغذیه‌ای را رعایت کنند.
وی با اشاره به افزایش بیماری‌های غیرواگیر، افزود: تاکید ما بیشتر بر روی کنترل اضافه وزن و چاقی به منظور پیشگیری از بیماری‌های قلبی عروقی، دیابت و فشارخون بالا است.
یادآور می‌شود، برپایی ایستگاه تندرستی، مشاوره تغذیه به مراجعین و اهدا جوایز به چند نفر از تهیه‌کنندگان غذای سالم از دیگر برنامه‌هایی بود که در حاشیه این نمایشگاه انجام شد.