امروزچهارشنبه, 25 مهر 1397 00:53

ويزيت رايگان به مناسبت هفته سلامت با اعزام تيم‌هاي تخصصي پزشکي در بجستان

همزمان با سومین روز هفته سلامت و در راستاي تحقق شعار امسال سازمان جهاني بهداشت يعني "پوشش همگاني سلامت؛ براي همه، در همه جا " طرح ويزيت رايگان بيماران در روستاي سردق از توابع شهرستان بجستان اجرا گرديد.Bajestan

به گزارش وبدا؛ مسئول روابط عمومي شبکه بهداشت و درمان بجستان گفت: در اين اقدام خداپسندانه که به همت مديريت شبکه بهداشت و درمان شهرستان بجستان و با همکاري کانون بسيج جامعه پزشکي شهرستان انجام شد، یک تيم منسجم پزشکي شامل؛ متخصص داخلي، متخصص جراحي عمومي، متخصص اطفال، متخصص اعصاب و روان، دو نفر دندانپزشک به همراه کلینیک سيار دندانپزشکي، پزشک عمومي، ماما و کارشناسان بهداشتي به روستاي سردق اعزام و در طي يک روز کاري به ارائه رایگان خدمات مختلف بهداشتی و درمانی به 450 نفر از اهالي اين روستا پرداختند.
حسن پور نژاد در تشریح این اقدامات اظهار داشت: در بخش دندانپزشکی و کلینیک سیار، 80 نفر از دانش آموزان مدارس ابتدايي اين روستا توسط دندانپزشکان اعزامي مورد معاينات دهان و دندان قرار گرفتند و براي بيش از 55 نفر از مردم روستا نیز خدمات رايگان دندانپزشکي ارائه گردید.
وی افزود: ویزیت 293 نفر از مراجعان توسط پزشکان متخصص و عمومي و ماماي اعزامي به روستا و برنامه آموزشي غني سازي روابط زوجين توسط کارشناسان اعزامي شبکه بهداشت و درمان بجستان براي تعدادی از بانوان روستا از دیگر برنامه های این طرح بود.
مسئول روابط عمومي شبکه بهداشت و درمان بجستان هدف از اعزام اين گروه پزشکي و بهداشتي درماني را گراميداشت هفته سلامت و تحقق شعار پوشش همگاني سلامت عنوان کرد و افزود: اعزام اين گروه‌ها به مناطق روستايي، حمايت از اقشار آسيب پذير و کمتر برخوردار جامعه در دسترسي به خدمات سلامت است.
حسن پور نژاد در پايان از همکاري صميمانه ناحیه مقاومت بسیج سپاه و کانون بسيج جامعه پزشکي شهرستان بجستان، دهياري و شوراي اسلامي روستاي سردق و پرسنل خانه بهداشت اين روستا که در ارائه خدمات و تدارکات اين برنامه با شبکه بهداشت و درمان شهرستان همکاري و همراهي نمودند و گروه پزشکي و بهداشتي درماني اعزامي که در اين طرح ارائه خدمات نمودند قدردانی نمود.