امروزدوشنبه, 26 آذر 1397 09:52

افتتاح پد فرود بالگرد اورژانس هوایی در بیمارستان آیت‌ا... مدنی بجستان

همزمان با افتتاح پایگاه اورژانس هوایی گناباد، پد فرود بالگرد اورژانس هوایی در بیمارستان آیت‌ا... مدنی بجستان افتتاح و مورد بهره‌برداری قرار گرفت.

برای مشاهده تصاویر کلیک کنید

به گزارش وب‌دا، نماینده مردم شهرستان‌های گناباد و بجستان در مجلس شورای اسلامی در این مراسم، راه‌اندازی پایگاه اورژانس هوایی را صرف فعل خواستن و نتیجه همکاری و پیگیری مستمر دانست و تاکید کرد: همه مسئولین باید از فرصت محدود خدمت به بهترین شکل استفاده و در راستای خدمت بهتر و مطلوبتر به مردم به عنوان ولی نعمتان انقلاب تلاش کنند.
دکتر حمید بنایی، نقد سازنده را موجب پیشرفت و توسعه بیان و اظهار کرد: به رغم خدمات مختلف ارائه شده، مردم نارضایتی و دغدغه‌هایی دارند و ضروری است تا مسئولین و کارکنان دولت در بخش‌های مختلف با تلاش بیشتر، در پاسخگویی و تکریم ارباب رجوع، اهتمام بیشتری داشته باشند.
مهندس ابراهیمی، فرماندار بجستان هم در این آیین، از پیگیری‌های انجام شده در راستای استقرار اورژانس هوایی در منطقه قدردانی کرد و گفت: از ریاست دانشگاه علوم پزشکی گناباد و نماینده مردم شهرستان‌های گناباد و بجستان که زمینه ارائه یک خدمت جدید و مطلوب به مردم محروم منطقه را فراهم کردند، تشکر می‌کنم.
وی، راه‌اندازی اورژانس هوایی در منطقه را ایجاد یک ظرفیت ارزشمند در نجات جان بیمار بیان کرد و افزود: حوزه سلامت از جمله بخش‌هایی است که دولت از ابتدای شروع بکار خود، باحساسیت و دغدغه ورود پیدا کرد و اجرای برنامه‌هایی همچون طرح تحول نظام سلامت، دستاوردها و موفقیت‌هایی خوبی به همراه داشت.
دکتر جواد صادقی‌نسب، رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان بجستان نیز در ابتدای این مراسم، از تلاش‌ها و پیگیری‌های دکتر باذلی رئیس دانشگاه علوم پزشکی و دکتر بنایی نماینده مجلس در راستای استقرار اورژانس هوایی به عنوان یکی از آرزوهای دیرینه مردم منطقه قدردانی کرد.
یادآور می‌شود؛ پد فرود بالگرد اورژانس هوایی در بیمارستان آیت‌ا... مدنی بجستان در زمینی به مساحت 700    مترمربع و با صرف 400  میلیون ریال هزینه احداث شده است.