امروزدوشنبه, 26 آذر 1397 09:35

تجلیل از خیرین سلامت شهرستان بجستان

همزمان با برگزاری دومین همایش خیرین سلامت شهرستان بجستان، از تعدادی از خیرین حوزه سلامت این شهرستان تجلیل شد.

به گزارش وب‌دا، در این مراسم که باحضور نماینده مردم شهرستان‌های گناباد و بجستان در مجلس شورای اسلامی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد، امام جمعه بجستان، حجت‌الاسلام سید محمود مدنی، معاون توسعه مدیریت و منابع، معاون بهداشت، مدیرعامل مجمع خیرین سلامت و جمعی از مدیران دانشگاه علوم پزشکی گناباد و شبکه بهداشت و درمان بجستان، و جمعی از خیرین و مسئولین شهرستان بجستان در مرکز خدمات جامع سلامت زنده‌یاد شریفی‌مقدم برگزار شد، از تعدادی از خیرین بجستانی حوزه سلامت قدردانی شد.
در این مراسم از رضا اکبری، برادران امیرخانی و حاج خداداد قاسمیان که در ساخت درمانگاه تخصصي، بخش مراقبت‌هاي ويژه و بخش دیالیز بیمارستان آیت‌ا... مدنی بجستان مشارکت داشتند تجلیل شد.
تجلیل از حاج اکبر لشکری، حاج محمود علایی، حاج خداداد قاسمیان، خانواده مرحوم حاج حسین حسین‌پور، دهیاری و شورای اسلامی روستای زین‌آباد به نمایندگی از اهالی این روستا که در احداث مرکز خدمات جامع سلامت زین‌آباد همکاری داشتند، ادامه این مراسم بود.
همچنین از سید مهدی محسنی، حسن یزدانی‌فر، محسن سراجی و حاج حسن جاویدی که به عنوان رابطین خیران  نیک‌اندیش، زنده‌یاد شریفی‌مقدم و زنده‌یاد خانم عارفی در ساخت مرکز خدمات جامع سلامت همکاری داشتند، تقدیر شد.
در دامه این مراسم از دکتر غريبيان که ماهيانه 500 هزار تومان برای جبران هزينه‌هاي دندانپزشکي خانواده‌هاي کم بضاعت اختصاص می‌دهد و همچنین از حاج اکبر بخشی‌زاده، حاج محمد عبدالهی و خانواده مرحوم حاج حسن بلوچ‌زاده که در زمینه خرید تجهیزات پزشکی برای بیمارستان آیت‌ا... مدنی بجستان مشارکت داشتند، قدردانی شد.

دکتر جواد صادقی‌نسب، رئیس شبکه بهداشت و درمان و بیمارستان آیت‌الله مدنی بجستان در ابتدای این مراسم اظهار کرد: روحیه خیر اندیشی و تمایل مردم شهرستان بجستان به انجام کارهای خیر بسیار خوب و قابل توجه است.

وی افزود: بخش‌های مختلفی از بیمارستان همچون دیالیز، مراقبت‌های ویژه، کلینیک و ... با کمک‌های خیرین بجستانی راه‌اندازی شده است.

دکتر صادقی‌نسب، روحیه خیراندیشی و کمک مردم شهرستان بجستان را بسیار بالا و عالی توصیف کرد و افزود: به عنوان نمونه 12 میلیارد ریال هزینه ساخت یک مرکز جامع خدمات سلامت توسط زنده‌یاد شریفی‌مقدم و همسر ایشان زنده‌یاد خانم عارفی تامین شد که در کمتر از دو سال شاهد افتتاح این مرکز توسط مقام عالی وزارت بودیم و به نام همین خیر نیک‌اندیش نیز نامگذاری شد.

در ادامه این مراسم، حجت‌الاسلام سید محمود مدنی مدیر جامعه‌الزهرا قم با قدردانی از خیرین حوزه سلامت و فعالیت‌های انجام شده توسط دانشگاه علوم پزشکی گناباد در راستای ارتقای سلامت جامعه، گفت: در مجموع با معظلات سنگینی که امروز جامعه ما با آن مواجه است، حرکت قابل قبولی را در شهرستان شاهد هستیم.

وی، استفاده از ظرفیت نیروهای مردمی و خیرین در بخشهای مختلف را بسیار خوب ارزیابی و اظهار امیدواری کرد که راه‌اندازی مجتمع آموزش سلامت آغازی برای تربیت نیروهای مورد نیاز حوزه سلامت در این شهرستان باشد.