امروزپنج شنبه, 22 آذر 1397 18:13

تکریم و معارفه رئیس شبکه بهداشت و درمان و بیمارستان آیت‌ا... مدنی بجستان باحضور دکتر باذلی

باحضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد، آئین تکریم و معارفه رئیس شبکه بهداشت و درمان و بیمارستان آیت‌ا... مدنی بجستان برگزار شد.

به گزارش وب‌دا، در این مراسم که باحضور کارشناسان شبکه بهداشت و درمان شهرستان بجستان در سالن اجتماعات این مرکز برگزار شد، دکتر باذلی با قدردانی از خدمات دکتر صادقی‌نسب، گفت: خوشبختانه ایشان در مدت مسئولیت خود توانستند منشا خدمات خوبی در حوزه سلامت باشند.
وی با اشاره به اینکه تحقق شاخص‌های سلامت به تنهایی از عهده وزارت بهداشت خارج است، اظهار کرد: در بهترین حالت تنها 25درصد سلامت توسط وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تامین می‌شود و برای تحقق کامل سلامت در ابعاد مختلف نیازمند، مشارکت همه دستگاه‌ها، نهادها و آحاد اقشار جامعه هستیم.
دکتر باذلی با تشکر از کارکنان حوزه سلامت، گفت: بدون تردید همکاری، تلاش و هم‌دلی همه کارکنان حوزه بهداشت و درمان با هم می‌تواند موجب موفقیت، ارائه خدمات مطلوب و ارتقای سلامت جامعه شود.
وی از دکتر محمدی که در این شرایط سخت، مسئولیت شبکه بهداشت و درمان و بیمارستان آیت‌ا... مدنی بجستان را پذیرفته است، قدردانی کرد و از همه پرسنل خواست تا همچون گذشته با همکاری و تعامل با دکتر محمدی، دانشگاه را در جهت تحقق اهداف خود در حوزه سلامت در شهرستان بجستان یاری کنند.
یادآور می‌شود؛ در پایان این مراسم دکتر احسان محمدی متخصص داخلی به عنوان سرپرست جدید شبکه بهداشت و درمان و بیمارستان آیت‌ا... مدنی معرفی و از خدمات دکتر صادقی‌نسب در زمان تصدی این مسئولیت قدردانی شد.

همچنین در مراسم جداگانه ای که باحضور فرماندار و جمعی از مسئولین این شهرستان در سالن اجتماعات فرمانداری بجستان برگزار شد، سرپرست جدید شبکه بهداشت و درمان و بیمارستان آیت‌ا... مدنی معرفی و از خدمات دکتر صادقی نسب تجلیل شد.