امروزدوشنبه, 05 فروردين 1398 23:18

برگزاری جلسه توجیهی طرح پیشگیری از مصدومیت غیر عمد دانش‌آموزان در بجستان

جلسه توجیهی اجرای طرح پیشگیری از مصدومیت غیر عمد دانش‌آموزان در سالن کنفرانس شبکه بهداشت و درمان شهرستان بجستان برگزار شد.

به گزارش وب‌دا، در این جلسه که با حضور نمایندگان آموزش و پرورش، مربیان بهداشت مدارس، کارشناسان معاونت بهداشتی دانشگاه و شبکه بهداشت و درمان شهرستان بجستان و مراقبین سلامت برگزار شد، ضمن ارائه برنامه به حاضرین و بیان نقطه نظرات کارشناسی، نحوه اجرای طرح در سطح مدارس شهرستان بجستان تشریح شد.
مصدومیت‌های غیرعمد کودکان و نوجوانان یکی از دلایل اصلی آسیب ‌دیدگی، بستری بیمارستانی، معلولیت و نیز مرگ آنان در جهان و همچنین دومین علت مرگ و میر در کودکان و نوجوانان است.
بسیاری از حوادث، وقتی رخ دادند، قابل برگشت نیستند و منجر به خطر جانی یا معلولیت غیر قابل درمان می‌شوند لذا پیشگیری از ایجاد حادثه بسیار کارآمدتر و ضروری‌تر از درمان عوارض آن است.