امروزپنج شنبه, 25 مهر 1398 04:14

آغاز برنامه بسیج ملی کنترل فشار خون در سطح شهرستان بجستان

همزمان با برگزاری کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان بجستان، اولین جلسه توجیهی برنامه بسیج ملی کنترل فشار خون در این شهرستان برگزار شد.

به گزارش وب‌دا، در این جلسه که با حضور فرماندار و اعضای کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان بجستان برگزار شد، رئیس و کارشناسان شبکه بهداشت و درمان این شهرستان به تشریح نحوه اجرای برنامه بسیج ملی کنترل فشارخون در سطح کشور و شهرستان بجستان پرداختند.
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان بجستان در این جلسه با اشاره به اهمیت اجرای این طرح ملی، اظهار کرد: در حال حاضر نزدیک به 80 درصد بیماری‌ها در کشور، بیماری‌های غیرواگیر هستند و سکته‌های قلبی و عروقی، فشار خون و حوادث ترافیکی از دلایل اصلی مرگ و میر در ایران است.
دکتر احسان محمدی با دعوت از همه سازمان‌ها، نهادها و ادارات برای همکاری در اجرای هرچه بهتر طرح بسیج ملی کنترل فشار خون در سطح شهرستان بجستان، افزود: در فاز اول این طرح، اطلاع‌رسانی لازم با هدف ایجاد حساسیت در آحاد جامعه و افزایش آگاهی مردم در خصوص بیماری فشار خون اجرا و در فاز دوم جمعیت بالای 30سال، زنان باردار و افراد دارای بیماری‌های مزمن کلیوی با مراجعه به مراکز سلامت جامعه، پایگاه‌ها و خانه‌های بهداشت توسط گروه‌های ثابت و سیار از لحاظ بیماری فشارخون غربالگری خواهند شد.
وی یادآور شد: مرحله اول این طرح از 27 اردیبهشت تا 17 خرداد و مرحله دوم آن که بخش عملیاتی است، از 17 خرداد تا 15 تیر اجرا می‌شود.