امروزپنج شنبه, 25 مهر 1398 04:33

برگزاری کارگاه آموزشی توجیهی بسیج ملی کنترل فشارخون

کارگاه آموزشی و توجیهی طرح بسیج ملی کنترل فشارخون در سالن کنفرانس شبکه بهداشت و درمان شهرستان بجستان برگزار شد.

به گزارش وب‌دا، پس از آغاز طرح بسیج ملی کنترل فشار خون از 27 اردیبهشت ماه، اولین کارگاه توجیهی این طرح ویژه مراقبین سلامت و بهورزان شاغل در شبکه بهداشت و درمان شهرستان بجستان برگزار شد.
در این کارگاه یک روزه که با هدف تشریح جزئیات اجرای طرح بسیج ملی کنترل فشار خون بالا و همچنین باز آموزی نحوه صحیح اندازه‌گیری و ثبت فشار خون مراجعین برگزار شد، کارشناسان مسئول گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌ها در معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی گناباد و شبکه بهداشت و درمان بجستان، آخرین دستورالعمل ابلاغی این برنامه را برای کارشناسان مراقب سلامت و بهورزان شاغل در حوزه بهداشت و درمان بجستان تشریح و آموزش‌های لازم در خصوص نحوه صحیح اندازه‌گیری فشار خون را ارائه نمودند.
یادآور می‌شود، طرح بسیج ملی کنترل فشار خون با هدف شناسایی زودرس، مراقبت و درمان به موقع و افزایش آگاهی جامعه در خصوص این بیماری از ۲۷ اردیبهشت ماه تا ۱۵ تیرماه ۹۸  به صورت سراسری در کشور اجرا می‌شود.