امروزسه شنبه, 04 تیر 1398 14:59

برگزاری جلسه هماهنگی بین بخشی ستاد اجرایی «بسیج ملی کنترل فشار خون» در شهرستان بجستان

در جلسه هماهنگی بین بخشی ستاد اجرایی «بسیج ملی کنترل فشار خون» در شهرستان بجستان بر ضرورت همکاری‌ همه دستگاه‌ها و نهادها در راستای اجرای موفق این طرح تاکید شد.

به گزارش وب‌دا، در این جلسه که با حضور معاون بهداشت و کارشناسان شبکه بهداشت و درمان، مدیران و مسئولین دستگاه‌های اجرایی، پزشکان بخش خصوصی، داروسازان و خبرنگاران و اصحاب رسانه شهرستان بجستان در سالن کنفرانس مرکز خدمات جامع سلامت شهید آقایی برگزار شد، اهداف و نحوه اجرای طرح بسیج ملی کنترل فشار خون بیان شد.
مرجانی معاون بهداشت شبکه بهداشت و درمان بجستان در این جلسه ضمن اشاره به اهمیت طرح غربالگری فشار خون و بیان آمار مبتلایان به فشار خون، در مورد بیماری‌های وابسته به فشار خون توضیحاتی ارائه کرد و افزود: تمامی افراد 30 سال و بالاتر ایرانی و غیر ایرانی ساکن در کشور، بیماران کلیوی و زنان باردار در همه گروه‌های سنی جزء گروه هدف این طرح هستند.
وی تصریح کرد: افزایش نسبت شناسایی و شروع مراقبت و درمان در بیماران مبتلا به فشار خون و افزایش آگاهی جامعه نسبت به عوامل خطر، پیامدها و اهمیت تشخیص زودرس و کنترل فشار خون از اهداف مهم اجرای این طرح است.
رزم‌آرا، کارشناس گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های شبکه بهداشت و درمان بجستان در این جلسه ضمن قرائت دستورالعمل اجرایی طرح بسیج ملی کنترل فشارخون، به بیان نحوه همکاری ادارات و نهادهایی که می‌توانند در اجرای هر چه بهتر این طرح، شبکه بهداشت و درمان را یاری نمایند، پرداخت.
وی افزود: در این طرح پس از اندازه‌گیری و پایش فشار خون، افراد دارای فشار خون بالا برای دریافت خدمات درمانی به سطوح بالاتر معرفی می‌شوند.
در ادامه این جلسه پس از بیان نظرات و پیشنهادات حاضرین در خصوص بهبود فرآیندها و انجام صحیح برنامه، تصمیمات لازم اتخاذ شد.