امروزسه شنبه, 04 تیر 1398 15:01

آغاز به کار پایگاه‌های بسیج ملی کنترل فشار خون در شهرستان بجستان

مرحله اجرایی طرح «بسیج ملی کنترل فشار خون» با حضور فرماندار شهرستان بجستان و جمعی از کارکنان و مسئولین دستگاه‌های اجرایی این شهرستان آغاز شد.

به گزارش وب‌دا، فرماندار بجستان در حاشیه آغاز این طرح با بیان اینکه این طرح با هدف آگاهی از وضعیت سلامت جسمی افراد جامعه اجرا می‎شود، گفت: امروزه پرفشاری خون به عنوان یک بیماری زمینه‌ای برای بیماریهای غیرواگیر به ویژه بیماریهای قلبی و عروقی و از مهمترین دلایل مرگ و میر شده است.
مهندس ابراهیمی با تشکر از مجموعه دانشگاه علوم پزشکی گناباد و شبکه بهداشت و درمان شهرستان بجستان در خصوص اجرای بسیج ملی کنترل فشارخون، از تمامی افراد بالای 30 سال، زنان باردار و بیماران کلیوی در سطح شهرستان بجستان دعوت کرد تا با حضور در مراکز خدمات جامع سلامت، خانه‌های بهداشت و پایگاه‌هایی که به همین منظور در سطح شهرستان راه‌اندازی شده است، نسبت به مشارکت در این طرح و اندازه‌گیری رایگان فشارخون خود اقدام نمایند.
یادآور می‌شود، مرحله اجرایی بسیج ملی کنترل فشار خون همزمان با سراسر کشور، در هفت مرکز خدمات جامع سلامت، 15 خانه بهداشت، یک پایگاه سیار و بیمارستان آیت ا... مدنی شهرستان بجستان آغاز شد و همه افراد گروه هدف شامل افراد بالای 30 سال، زنان باردار و بیماران کلیوی می‌توانند با مراجعه به این مراکز، نسبت به سنجش و کنترل فشارخون خود به صورت رایگان اقدام نمایند.