امروزسه شنبه, 23 مهر 1398 23:28

همايش توانمندسازی خانواده در پيشگيری از اعتياد جوانان و نوجوانان

در گراميداشت هفته پيشگيری از اعتياد، همايش توانمندسازی خانواده در پيشگيری از اعتياد جوانان و نوجوانان در شهرستان بجستان برگزار شد.

به گزارش وب‌دا، در این همایش که به همت شبکه بهداشت و درمان شهرستان بجستان و با همکاری مرکز تحقیقات توسعه اجتماعی و ارتقاء سلامت دانشگاه علوم پزشکی گناباد و شورای فرعی مبارزه با مواد مخدر شهرستان بجستان در سالن فرهنگی هنری یاقوت این شهرستان برگزار شد، فرماندار، تعدادی از مسئولین ادارات و جمعی از اعضای انجمن‌های اولیا و مربیان مدارس و داوطلبین سلامت شهرستان بجستان حضور داشتند.
فرماندار بجستان با اشاره به نقش و جایگاه مهم نهاد خانواده در پویایی یک کشور، از مادران به عنوان یکی از خواستگاه‌های مهم آموزشی در جامعه یاد کرد و افزود: خانواده از مهمترین نهادهایی است که مورد غفلت واقع شده است و همین امر باعث بروز مشکلات اجتماعی گردیده است.
مهندس ابراهیمی با اشاره به اینکه سن اعتیاد به سنین نوجوانی کاهش یافته است، بر لزوم توانمندسازی خانواده‌ها در حوزه پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی تاکید کرد.
در ادامه این همایش، علی‌نژاد و برقی از روانشناسان موسسه مردم نهاد رویش اندیشه، مطالبی را در خصوص فرزندپروری هوشمندانه و اصول پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی بویژه اعتیاد بیان کردند.
در ابتدای این همایش، آقای مرجانی معاونت بهداشتی و رئیس مرکز بهداشت شهرستان بجستان ضمن عرض خیرمقدم، به بیان اهداف همایش پرداخت.