امروزپنج شنبه, 31 مرداد 1398 18:31

قدردانی فرماندار بجستان از دانشگاه علوم پزشکی گناباد

فرماندار بجستان با مثبت ارزیابی کردن کیفیت و نحوه ارائه خدمات حوزه سلامت در این شهرستان، از مدیران دانشگاه علوم پزشکی گناباد و دست‌اندرکاران حوزه سلامت در شهرستان بجستان قدردانی کرد.

به گزارش وب‌دا، مهندس ابراهیمی در دیدار با دکتر باذلی با اشاره به اقدامات و فعالیت‌های خوب صورت گرفته در بخش سلامت شهرستان بجستان، به بیان چالش‌ها و نیازهای این بخش پرداخت.
در ادامه این جلسه، میرزاجانی عضو شورای شهر و رئیس شورای شهرستان بجستان، خدمات ارائه شده در حوزه سلامت شهرستان بجستان را قابل قبول دانست و افزود: شورای اسلامی شهر و شهرستان بجستان این آمادگی را دارد که دانشگاه علوم پزشکی گناباد را در راستای رفع مشکلات و نارسایی‌های حوزه سلامت یاری نماید.
مهمترین اولویت دانشگاه، ارتقای رضایت‌مندی مردم از خدمات بخش سلامت است
رئیس علوم پزشکی گناباد در پایان این جلسه، ارتقای رضایت‌مندی مردم منطقه از خدمات بخش سلامت را از مهمترین اولویت‌های کاری دانشگاه علوم پزشکی بیان و تاکید کرد: از همه توان و ظرفیت دانشگاه برای ارائه خدمات مطلوب به مردم منطقه بهره می‌گیریم.
دکتر جواد باذلی به اجرای موفقیت‌آمیز طرح بسیج ملی کنترل فشار خون در سطح شهرستان بجستان اشاره کرد و افزود: خوشبختانه فشارخون بیش از 95 درصد جمعیت گروه هدف تحت پوشش شهرستان بجستان، کنترل و در سامانه ثبت گردید که از همکاری و همراهی همه مجموعه مدیریتی شهرستان بجستان و مجریان و عوامل اجرای این طرح سپاسگزاری می‌نمایم.
وی با بیان اینکه تنها بخشی از عوامل و مؤلفه‌های موثر بر سلامت در حوزه اختیارات مجموعه حوزه بهداشت و درمان و دانشگاه‌های علوم پزشکی است، خاطرنشان کرد: برای تحقق شاخص‌های حوزه سلامت، نیازمند همکاری و تعامل دستگاه‌ها و نهادهای مختلف در سطح شهرستان بجستان هستیم.
یادآور می‌شود؛ معاون درمان، معاون بهداشت و مدیر حراست دانشگاه علوم پزشکی گناباد و رئیس و معاونان شبکه بهداشت و درمان و بیمارستان آیت‌ا... مدنی بجستان نیز در این جلسه حضور داشتند.