امروزپنج شنبه, 25 مهر 1398 04:55

بازدید اعضای کمیسیون بهداشت و درمان مجلس از مرکز خدمات جامع سلامت شهر یونسی و بیمارستان آیت‌ا... مدنی بجستان

دکتر قربانی و دکتر رنجبرزاده از اعضای کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی در سفر به شهرستان بجستان، از بیمارستان آیت ا... مدنی و مرکز خدمات جامع سلامت شهر یونسی این شهرستان بازدید و مسائل و مشکلات حوزه بهداشت و درمان شهرستان بجستان را مورد بررسی قرار دادند.

به گزارش وب‌دا، دو عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی ضمن بازدید از مرکز خدمات جامع سلامت شهر یونسی و بیمارستان آیت ا... مدنی بجستان از نزدیک در جریان کمبود‌ها، نیازها و مسائل و مشکلات حوزه بهداشت و درمان این منطقه قرار گرفتند و قول مساعد دادند تا در جهت کمک به حوزه بهداشت و درمان این منطقه از طریق مجلس شورای اسلامی اقدام نمایند.

شبانه‌روزی شدن مرکز خدمات جامع سلامت شهر یونسی، ارتقاء کمیت و کیفیت خدمات در بیمارستان آیت ا... مدنی بجستان و پیگیری تخصیص رشته‌های آموزشی و شروع به کار مجتمع آموزش عالی سلامت در شهرستان بجستان از مهمترین مباحث و درخواست‌های مطرح شده مسئولین این شهرستان بود که دکتر رنجبرزاده و دکتر قربانی ابراز امیدواری نمودند با مطرح کردن این مسائل در جلسات کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی نسبت به تامین نیازها و رفع مشکلات موجود اقدامات و پیگیری‌های لازم صورت پذیرد.
در این بازدیدها، دکتر بنایی نماینده مردم شهرستان‌های گناباد و بجستان در مجلس شورای اسلامی، دکتر مرادی معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی گناباد، حجت‌الاسلام سجادی‌زاده امام جمعه شهر یونسی، مهندس ابراهیمی فرماندار شهرستان بجستان، دکتر محمدی رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان بجستان، شهرداران و اعضای شورای اسلامی شهرهای یونسی و بجستان و جمعی از معتمدین شهرستان بجستان حضور داشتند.