امروزسه شنبه, 23 مهر 1398 23:07

مصوبات سفر وزیر بهداشت به شهرستان بجستان وارد فاز عملیاتی شد

سفر یک روزه دکتر سعید نمکی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به شهرستان‌های گناباد و بجستان، دستاوردهای ارزشمندی را در راستای توسعه بخش بهداشت و درمان و محرومیت‌زدایی به دنبال داشت و این دستاوردها خیلی زود رنگ و بوی عملیاتی به خود گرفت.

به گزارش وبدا، رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد در جلسه‌ای که با حضور مسئولین و جمعی از معتمدین و خیرین شهرستان بجستان در بیمارستان آیت‌ا... مدنی این شهر برگزار شد، به تشریح مصوبات سفر وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به شهرستان بجستان پرداخت و اقدامات انجام گرفته به منظور عملیاتی شدن این مصوبات را بیان کرد.
دکتر جواد باذلی، تسریع در راه‌اندازی مجتمع آموزش عالی سلامت در شهرستان بجستان، افزایش ساعات خدمت‌رسانی مرکز خدمات جامع سلامت امام حسن(ع) یونسی تا ساعت 12 شب، تخصیص اعتبار جهت توسعه و تکمیل تجهیزات اتاق عمل و ساخت پانسیون پزشکان بیمارستان آیت‌ا... مدنی و تامین پزشک و پرستار مورد نیاز شهرستان بجستان را از مهمترین دستاوردهای این سفر برای حوزه سلامت در این شهرستان بیان کرد و افزود: با همراهی و همکاری نماینده شهرستان‌های گناباد و بجستان در مجلس شورای اسلامی، بعد از سفر مقام عالی وزارت جلساتی با معاون درمان ایشان برگزار و مصوبات سفر پیگیری شد.
وی افزود: در همین راستا، با موافقت و دستور معاون درمان وزارت بهداشت، عملیات توسعه و تجهیز اتاق عمل بیمارستان آیت‌ا... مدنی بجستان از هفته آینده شروع می‌شود و امیدواریم که تا اواسط مهرماه امسال به بهره‌برداری برسد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد از موافقت و تخصیص اعتبار لازم به منظور ساخت سه واحد پانسیون محل استقرار متخصصین بیمارستان آیت‌ا... مدنی بجستان خبر داد و ابراز امیدواری نمود که عملیات ساخت این واحدها نیز از اوایل شهریورماه آغاز شود.
دکتر باذلی در خصوص تأمین متخصصین مورد نیاز بیمارستان آیت ا... مدنی بجستان نیز از موافقت معاون درمان وزارت بهداشت جهت تخصیص سهمیه لازم به دانشگاه علوم پزشکی گناباد خبر داد و گفت: با توجه به اینکه توزیع و تخصیص متخصصین در دانشگاه‌های علوم پزشکی، آبان‌ماه هر سال انجام می‌شود، امیدواریم که از آن تاریخ با تامین متخصصین لازم، بیمارستان آیت‌ا... مدنی بجستان به صورت 24 ساعته در چهار حوزه اصلی داخلی، زنان و زایمان، اطفال و بیهوشی پزشک متخصص داشته باشد.
وی در خصوص راه‌اندازی مجتمع آموزش عالی سلامت در بجستان نیز گفت: با تلاش‌های دکتر بنایی جلسه‌ای با دکتر لاریجانی معاون آموزشی وزارت بهداشت هماهنگ شده است که تلاش می‌کنیم در این جلسه بتوانیم مجوز تخصیص رشته‌ها و شروع فعالیت این مرکز آموزشی را اخذ کنیم.
دکتر باذلی خاطرنشان کرد: با دکتر رئیسی معاون بهداشت و زارت درباره تامین نیرو و منابع لازم جهت افزایش ساعات کاری مرکز خدمات جامع سلامت شهر یونسی مکاتبات لازم انجام شده است که امیدواریم این مصوبه سفر نیز به زودی اجرایی شود.
نماینده، امام جمعه، فرماندار و اعضای شورای اسلامی شهر بجستان در این جلسه ضمن تقدیر و تشکر از تلاش‌های مجموعه دانشگاه علوم پزشکی گناباد و شبکه بهداشت و درمان شهرستان بجستان، بر تعامل و همکاری همه ارکان توسعه شهرستان به منظور تحقق اهداف و مصوبات سفر وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تاکید کردند.
بازدید از بخش‌های مختلف بیمارستان، عیادت از بیماران و تشریح نحوه توسعه اتاق عمل بیمارستان آیت ا... مدنی بجستان پایان بخش این مراسم بود.