امروزسه شنبه, 21 آبان 1398 06:21

برگزاری مراسم نواختن زنگ سلامت روان در شهرستان بجستان

به مناسبت گرامی داشت هفته بهداشت روان، زنگ سلامت روان در یکی از مدارس شهر بجستان نواخته شد.zang-salamat

به گزارش وب‌دا، مراسم زنگ سلامت روان با حضور جمعی از مسئولین و مدیران شبکه بهداشت و درمان و اداره آموزش و پرورش شهرستان بجستان در دبستان پسرانه نشاط بجستان به صورت نمادین برگزار شد.
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان بجستان در این مراسم با آرزوی سلامتی برای دانش آموزان گفت: فکر سالم، گفتار سالم و رفتار سالم سه مشخصه یک انسان سالم است.
دکتر محمدی با تاکید بر مشارکت و همکاری دانش آموزان در برنامه های جمعی مدرسه، به لزوم تغذیه سالم اشاره کرد و افزود: مصرف فست فودها و مواد غذایی غیر استاندارد، سلامت و در نتیجه نشاط شما را به خطر می اندازد بنابراین لازم است که به نوع تغذیه خود توجه جدی داشته باشید.
مدیر آموزش و پرورش شهرستان بجستان نیز گفت: امیدوارم دانش آموزان با افزایش توانایی‌های فردی و گروهی خود به اهداف عالی و مهم زندگی و جامعه دست یابند.
حسن عزیزی با تاکید بر اهمیت سلامت و تغذیه دانش آموزان در مدارس اظهار داشت: سلامت و ایمنی دانش آموزان برای ما در اولویت قرار دارد و با توزیع کنندگان مواد غیر مجاز در بوفه‌های مدارس، قاطعانه برخورد خواهیم کرد.
اجرای برنامه‌ های فرهنگی و ورزشی توسط دانش آموزان و برپایی نمایشگاه تغذیه سالم و بازدید حاضرین از این نمایشگاه از بخش‌های دیگر این مراسم بود.