امروزیکشنبه, 29 دی 1398 09:02

آیین تکریم و معارفه روسای قدیم و جدید شبکه بهداشت و درمان و بیمارستان آیت‌ا... مدنی بجستان برگزار شد

دکتر قویدل به عنوان سرپرست جدید شبکه بهداشت و درمان و بیمارستان آیت‌ا... مدنی بجستان معرفی و از خدمات دکتر محمدی در مدت تصدی این مسئولیت قدردانی شد.

به گزارش وب‌دا، رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد در این مراسم که در سالن اجتماعات شبکه بهداشت و درمان این شهرستان برگزار شد، با قدردانی از تلاش 13 ماهه دکتر محمدی در شبکه بهداشت و درمان و بیمارستان آیت‌ا... مدنی بجستان، اظهار کرد: دکتر قویدل فردی متدین، بااخلاق، صبور و دارای تعامل خوب است که امیدوارم در این مسئولیت موفق باشد.
دکتر جواد باذلی با قدردانی از دکتر قویدل برای قبول مسئولیت، افزود: قبول مسئولیت در شرایط کنونی با توجه به جنگ اقتصادی دشمن، ایثار و فداکاری است.
وی بر ارتباط بیشتر پرسنل حوزه سلامت با مردم به عنوان ولی نعمتان انقلاب تاکید و تصریح کرد: اگر مردم بدانند که نهایت تلاش خود را انجام می‌دهیم، نارضایتی‌ها کمتر می‌شود.
فرماندار بجستان هم در این جلسه با قدردانی از حمایت‌های دکتر باذلی، گفت: امروز ظرفیت‌های بی‌نظیری در بخش بهداشت و درمان شهرستان بجستان ایجاد شده است که قابل مقایسه با قبل از آن نیست.
مهندس حسین ابراهیمی افزود: به لطف تلاش‌های انجام شده، خدمات متنوعی در مراکز خدمات جامع سلامت، خانه‌های بهداشت، بیمارستان و پایگاه‌های اورژانس به مردم ارائه می‌شود.
وی با بیان اینکه حوزه سلامت، نوک پیکان درخواست‌های اجتماعی است، اظهار کرد: به دلیل ارائه خدمات به اقشار جامعه در سنین مختلف، حساسیت و اهمیت کار در این حوزه بالا است.
مهندس ابراهیمی با تاکید بر اینکه  90 درصد اعتراضات با ارتباطات خوب قابل حل است، خاطرنشان کرد: در خیلی از مواقع، همراه بیمار به دلیل وضعیت روحی نامناسبی که از درد و بیماری عزیز خود دارد، زودرنج و کم صبر می‌شود و انتظارات بالایی از ارائه‌دهندگان خدمت دارد که باید با ارتباطات مناسب و پاسخ گرم همراه باشد.
فرماندار بجستان با بیان اینکه بسیاری از خدمات حوزه سلامت به درستی برای مردم تبیین نشده است، گفت: باید اخبار خدمات و فعالیت‌های حوزه بهداشت و درمان، درست و به موقع به آحاد جامعه منتقل شود.
مهندس ابراهیمی با تاکید بر ضرورت هماهنگی و همکاری شبکه بهداشت و درمان با سایر اداره‌ها و دستگاه‌های اجرایی، گفت: اگر حرمت و عزت مردم و مراجعین رعایت شود، میزان رضایت‌مندی آنها افزایش خواهد یافت.
دکتر احسان محمدی رئیس سابق شبکه بهداشت و درمان و بیمارستان آیت‌ا... مدنی بجستان در ابتدای این جلسه با قدردانی از حمایت‌های ریاست و مدیران دانشگاه علم پزشکی گناباد به تشریح فعالیت‌ها و اقدامات انجام شده در دو سال گذشته پرداخت.
دکتر محمدی، خرید تجهیزات پزشکی از جمله اتوکلاو، مانیتورینگ قلبی و ...، احداث پروژه‌های عمرانی مانند ساخت یک واحد پانسیون پزشک متخصص، افزایش فضای فیزیکی به اورژانس و ... را از اقدامات انجام شده در طی 13 ماه اخیر عنوان کرد و افزود: در همین مدت با تلاش صورت گرفته، 18درصد از هزینه‌ها کم و 12درصد به درآمدها افزوده شد.
دکتر علی قویدل شورابی، سرپرست جدید شبکه بهداشت و درمان و بیمارستان آیت‌ا... مدنی بجستان هم در این جلسه با تشکر از حسن اعتماد دکتر باذلی برای سپردن این مسئولیت، اظهار امیدواری کرد که بتواند در راستای ارتقای سلامت مردم عزیز بجستان موفق باشد.