امروزیکشنبه, 06 بهمن 1398 12:13

کارگاه آموزشی تغذیه در بجستان برگزار شد

در گرامیداشت 14 تا 30 دی‌ماه"بسیج ملی تغذیه سالم" ، کارگاه آموزشی تغذیه ویژه کارکنان دولت در شبکه بهداشت و درمان بجستان برگزار شد.


به گزارش وب‌دا، در این کارگاه آموزشی که با محوریت بهبود تغذیه و مصرف محصولات غذایی سالم برگزار شد، کارکنان ادارات، پرسنل حوزه بهداشت و درمان، داوطلبین سلامت و تسهیلگران جهادکشاورزی حضور داشتند.
خانم دکتر ملکی در ابتدای این کارگاه به بیان تاریخچه بکارگیری سموم، انواع سموم، وضعیت استفاده از سموم در دنیا و ایران و مضرات سموم برای سلامتی پرداخت و گفت: محصولات غذایی که تولید می‌شود، ممکن است دچار آلودگی فلزات سنگین، کودهای شیمیایی و سموم کشاورزی باشند و همین مسئله سلامتی افراد را تهدید می‌کند.
وی افزود: مصرف غذای سالم باعث پیشگیری از بسیاری بیمارهای غیرواگیر قلبی و عروقی و حتی سرطان می‌شود و به همین دلیل، تولید غذای سالم یکی از اولویت‌های کنونی جهان است.
دکتر پوزشی مدرس بعدی این کارگاه آموزشی بود که به ارائه راه‌های شناخت انواع محصولات ارگانیک بومی منطقه پرداخت و گفت: محصول سالم، محصولی است که باقیمانده مواد شیمیایی موجود در آن شامل سموم و کودهای شیمیایی زیر حد استاندارد باشد.
وی افزود: در تولید محصول سالم سعی بر آن است تا به جای استفاده از سم، کنترل آفات به روش‌های زراعی، مکانیکی و با بهره‌گرفتن از روش‌های بیولوژیک و مانند آن انجام شود.
وی تولید محصول سالم را از مهمترین راهکارها در جهت دستیابی به سلامت و توسعه پایدار عنوان کرد و افزود: باید تولید محصولات سالم، گسترش بیشتری یافته و فراگیر شود.
در ادامه این کارگاه آموزشی،  دکتر پوزشی به سوالات شرکت‌کنندگان پاسخ گفت.