امروزدوشنبه, 28 آبان 1397 15:23

کارگاه آموزشی آشنایی با گیاهان و قارچ‌های سمی برگزار شد

در گرامیداشت هفته پیشگیری از مسمومیت‌ها، کارگاه آموزشی آشنایی با گیاهان و قارچ‌های سمی برگزار شد.

همایش گرامیداشت روز جهانی غذا برگزار شد

به همت معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گناباد، همایش گرامیداشت روز جهانی غذا برگزار شد .

ادامه مطلب...

بررسی فوریتی 17 تولید کننده داخلی داروی والزارتان توسط سازمان غذا و دارو/ ریکال داروی والزارتان تولیدی هفت شرکت

سخنگوی سازمان غذا و دارو درباره شرایط مصرف داروی "والزارتان" در ایران و ریکال شدن آن در بازار دارویی کشورمان توضیحاتی ارایه داد.

ادامه مطلب...

برنامه عملیاتی پایش و پالایش برچسب‌گذاری مواد غذایی در گناباد آغاز شد

همزمان با سراسر کشور، برنامه عملیاتی پایش و پالایش برچسب‌گذاری مواد غذایی در گناباد آغاز شد.

ادامه مطلب...

با روغن سرخ کردنی، فقط سرخ کنید/ سرطان نتیجه آشپزی با روغن سوخته

رئیس اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی با منشأ گیاهی سازمان غذا و دارو ضمن تشریح ویژگیهای انواع روغن مصرفی، نسبت به مصرف روغنهای غیرسرخ‌کردنی در سرخ کردن مواد غذایی بدلیل بروز سرطان هشدار داد.

ادامه مطلب...

برگزاری کارگاه آموزشی روش تجویز منطقی آنتی‌بیوتیک‌ها و داروهای ضددرد

دوره آموزشی مداوم با موضوع روش تجویز منطقی آنتی‌بیوتیک‌ها و داروهای ضد درد توسط معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گناباد برگزار گردید.

ادامه مطلب...

توصیه های عیدانه برای خرید محصولات آرایشی و بهداشتی

رئیس اداره آرایشی و بهداشتی اداره کل نظارت و ارزیابی فرآورده های غذایی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو در مورد خرید محصولات آرایشی و بهداشتی که در روزهای پایانی سال و نزدیک عید نوروز بیشتر می شود توضیحاتی را ارائه نمود.

ادامه مطلب...