توزیع نان‌های بسته‌بندی شده در شهرستان گناباد ساماندهی می‌شود

  • پرینت
با هدف ساماندهي توزیع نان‌های بسته بندي در شهرستان گناباد، جلسه کارگروه ساماندهي توزیع نان در سطح عرضه شهرستان گناباد برگزار شد.

به گزارش وب دا، در این جلسه که با دعوت معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی گناباد و با حضور سرپرست اداره صنعت، معدن و تجارت، رئیس شرکت غله، نماینده فرمانداری، مدیر جهاد کشاورزی و رئیس اتحادیه نانوایان شهرستان گناباد برگزار گردید، مقرر شد تا اتحادیه نانوایان، فرآیند اعطای شناسه نظارت بهداشتی عرضه نانهای بسته بندی را به صورت کتبی به اطلاع کلیه نانوایی‌ها برساند تا در صورت تمایل، نانوایی ها، تقاضای خود را به صورت کتبی به معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گناباد اعلام و بر اساس دستورالعمل صدور شناسه نظارت، مراحل اداری آن انجام گیرد.

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گناباد با اشاره به اهمیت سلامت نانهای بسته بندی و سلامت مصرف کنندگان گفت: جهت بسته بندی نان، اخذ نشان تجاری، داشتن مسئول فنی و انجام آزمایشات کنترل کیفی نان لازم و ضروری است.

دکتر مهدی کریمی نوقابی افزود: سیاست کلی سازمان غذا و دارو، رعایت حداقل ضوابط فنی و بهداشتی جهت صدور شناسه بهداشتی می باشد که در این خصوص به نانوایی های واجد شرایط، مهلت سه ماهه جهت رسیدن به این الزامات داده خواهد شد و پس از طی این مدت، بازرسی و نظارت ها با شدت عمل بیشتری صورت خواهد پذیرفت.

وی تصریح کرد: تشويق و ترغيب نانوایی ها به منظور ارائه نان بسته بندي با كيفيت بالاتر، تطبيق واحدهاي توليدي با شرايط استاندارد و تكنولوژي نوين پخت به صورت حرارت غير مستقيم، اعطاي شناسه نظارت، نظارت بيشتر بر عرضه نان های بسته بندی و افزايش رضايتمندي مصرف كنندگان از اهداف اجراي اين طرح است.

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گناباد، ترغيب افراد برای راه اندازي واحدهاي عرضه اختصاصي نان های بسته بندی در سطح شهر را از ديگر اهداف اجراي طرح بر شمرد و گفت: يكي از راهكارهاي ضمانت اجراي اين طرح همكاري نانوايي ها و اتحاديه آنها مبني بر تجهيز واحدهاي صنفي و تطبيق آن واحدها با شرايط بسته‌بندي است.

دکتر کریمی نوقابی با بیان اینکه به منظور عرضه نان بسته بندي، دستورالعمل صدور شناسه نظارت و حداقل ضوابط فنی و بهداشتی نانوائی‌ها به اتحادیه نانوایان شهرستان ابلاغ خواهد شد، افزود: اطلاع رساني در يك بازه زماني مشخص، به منظور ترغيب مصرف كنندگان به تهيه نان هاي بسته بندي و داراي اتيكت حاوي نام و نشانه واحد تولیدی، شماره شناسه نظارت بهداشتی، نام تجاری، تاریخ تولید و انقضاء، سری ساخت و شرایط نگهداری، آرم سازمان غذا و دارو انجام می شود.

وی تاکید کرد: پس از اجرای اين طرح، از عرضه ساير نان هاي بسته بندي بدون شناسه نظارت در سطح عرضه جلوگيري می شود.