امروزسه شنبه, 01 اسفند 1396 16:56
بازدید کل
1999

تدوین کوریکولوم کارشناسی پیوسته فوریت‌های پزشکی در سازمان اورژانس کشور

مسئول کمیته آموزشی مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی دانشگاه در جلسه تدوین کوریکولوم کارشناسی پیوسته فوریت‌های پزشکی در سازمان اورژانس کشور حضور یافت.

به گزارش وب‌دا، در این جلسه که علاوه بر معاونین فنی و آموزشی سازمان اورژانس کشور، اساتید و مدرسین رشته فوریت‌های پزشکی از دانشگاه‌های علوم پزشکی شیراز، گناباد و کاشان حضور داشتند، تدوین کوریکولوم کارشناسی پیوسته فوریت‌های پزشکی انجام شد.
حسین اعلمی مسئول کمیته آموزشی مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی گناباد که در این جلسه حضور داشت، اظهار کرد: در این جلسه، پیرامون کلیات و سرفصل دروس، بحث و تبادل نظر شد و علاوه بر تکمیل آن‌ها، سرفصل‌های امداد هوایی، ارتباطات، دیسپچ، فناوری اطلاعات و ... به طور کامل تدوین گردید.
وی یادآور شد: کوریکولوم تهیه شده پس از تکمیل، جهت تصویب و ابلاغ به شورای عالی برنامه‌ریزی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ارسال می‌گردد.