امروزچهارشنبه, 21 آذر 1397 18:29

قدردانی معاون فرماندار بجستان از راه‌اندازی اورژانس هوایی

معاون فرماندار شهرستان بجستان از تلاش‌های دکتر باذلی رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد و همچنین دکتر بنایی در راستای راه‌اندازی اورژانس هوایی قدردانی کرد.

به گزارش وب‌دا، حسین اسدی در نشست هم اندیشی ایمنی و امنیت در عملیات امداد هوایی به نیابت از مردم شهرستان بجستان از تلاش‌های دکتر باذلی رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد و دکتر بنایی نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی در راستای راه‌اندازی اورژانس هوایی در این منطقه قدردانی کرد.
وی در ادامه با اشاره به اهمیت پیشگیری و سرعت در امدادرسانی در زمان بحران‌ها، بر لزوم حفظ و تقویت آمادگی همه دستگاه‌های امدادرسان تاکید کرد.
اسدی با اشاره به اینکه 21 نوع گسل فعال در استان خراسان رضوی قرار دارد، اظهار کرد: افزون بر پنج هزار نفر در شهرستان بجستان با همکاری هلال احمر، آموزش کمک‌های اولیه را کسب کردند.
وی تصریح کرد: محور بجستان ـ بردسکن یکی از محورهای پرترافیک و حادثه‌خیز در منطقه است که نیاز به توجه جدی مسوولین دارد.