امروزجمعه, 27 مهر 1397 04:34

روز پرحادثه برای اورژانس 115 دانشگاه علوم پزشکی گناباد

تا شامگاه امروز، چهارشنبه دهم مردادماه، سه واژگونی خودرو در محورهای تحت پوشش اورژانس ۱۱۵ دانشگاه علوم پزشکی گناباد رخ داد که منجر به فوت 2 نفر و مصدومیت 3 نفر دیگر گردید.115---bajestan

به گزارش وبدا، رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی گناباد در این خصوص گفت: اولین حادثه صبح امروز و با واژگونی یکدستگاه خودرو پراید در نزدیکی روستای فودنجان اتفاق افتاد که دو دستگاه آمبولانس از مرکز اورژانس ۱۱۵ گناباد به محل اعزام و دو مصدوم این حادثه را به بیمارستان علامه بهلول گنابادی منتقل کردند.

دکتر امین زمانی افزود: حادثه دوم نیز بدنبال واژگونی یکدستگاه خودرو پژو در کیلومتر۵ محور گناباد- کاخک رخ داد که به محض اعلام به اورژانس، در ساعت ۱۲:۴۶ سریعا اکیپی از اورژانس ۱۱۵ امامت به محل اعزام ‌شد.
وی اظهار داشت: متاسفانه در این حادثه راننده خودروی سواری که آقایی ۵۵ ساله بود به علت آسیب شدید به سر و اندام قبل از رسیدن آمبولانس فوت کرده بود.
رئیس اورژانس پیش بیمارستانی گناباد در خصوص آخرین حادثه نیز گفت: ساعت ۱۳:۳۲ امروز نیز در پی تماس با اورژانس ۱۱۵ بجستان مبنی بر واژگونی یکدستگاه تانکرسوخت در کیلومتر ۲ محور بجستان- فیض آباد سریعا اکیپی از این پایگاه به محل اعزام شد.
وی افزود: متاسفانه در این حادثه نیز یکی از مصدومان که مردی ۳۵ ساله بود به علت شدت آسیب وارده تا قبل از رسیدن آمبولانس فوت کرده بود و مصدوم دیگر که کودکی ۷ ساله و دچار کاهش سطح هوشیاری شده بود بعد از انجام اقدامات اولیه توسط کارشناسان فوریت‌های پزشکی، تحت مراقبت به بیمارستان آیت الله مدنی بجستان منتقل شد و همزمان درخواست اعزام بالگرد به مرکز پیام اورژانس گناباد ارسال شد.
دکتر زمانی گفت: با توجه به وضعیت بیمار، بالگرد اورژانس هوایی به بیمارستان آیت الله مدنی بجستان اعزام شد و مصدوم ۷ ساله این سانحه را جهت انجام اقدامات تکمیلی درمانی به بیمارستان علامه بهلول گنابادی منتقل نمود.