امروزسه شنبه, 04 مهر 1396 05:37
بازدید کل
1996170

غرس ۱۰۰۰ اصله نهال در پردیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد

به مناسبت هفته منابع طبیعی و روز درختکاری، ۱۰۰۰ اصله نهال توت، اقاقیا، گل و ... در بلوارها و محوطه پردیس دانشگاه غرس شد.

به گزارش وب‌دا، مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه در این مراسم با اشاره به حدیثی از رسول اکرم(ص): «هر مسلمانی که درختی بکارد یا زراعتی کند و از محصول آن مردم و طیور و حیوانات بخورند، اجر و پاداش صدقه برای او خواهد بود.»، اظهار کرد: کاشت درخت برای انسان به عنوان باقیات صاحات است.
حجت‌الاسلام صادقی‌نسب با بیان اینکه باید سیره عملی و رفتار و گفتار پیامبر(ص) و ائمه اطهار(ع) در درختکاری، اسوه و الگوی مسلمانان قرار گیرد، گفت: درختکاری عمل صالح و مستحب الهی است که باید در بین مسلمانان رواج یابد.
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه هم در این مراسم با اشاره به اهمیت درختکاری، گفت: یکی از زیبایی‌های دین مبین اسلام، کامل بودن آن است، به طوری که در این دین، هیچ چیز ارزشمندی نادیده گرفته نشده و از قلم نیفتاده که یکی از این امور درختکاری است که از اهمیت بالایی برخوردار می‌باشد.
دکتر مینوئیان افزود: درخت، مظهر زیبایی و حیات و یکی از زیباترین و پرثمرترین نعمت‌های بیکران خداوند است که بخش مهمی از نیازهای انسان را برآورده می‌سازد.
وی تصریح کرد: خداوند، درخت را برای انسان آفرید، از این‌رو او باید درخت را بکارد، آن را آبیاری کند و در حفظ آن بکوشد.