امروزجمعه, 04 فروردين 1396 18:15
44765
52453
28292630

اولین سمینار علمی، آموزشی و آزمایشگاهی PCR در دانشگاه علوم پزشکی گناباد برگزار شد

به همت دانشجویان انجمن علمی علوم آزمایشگاهی بالینی دانشگاه علوم پزشکی گناباد، اولین سمینار علمی، آموزشی و آزمایشگاهی PCR در این دانشگاه برگزار شد.

به گزارش وب‌دا، سمینار علمی، آموزشی، آزمایشگاهی PCR  در بخش تئوری، با تدریس دکتر ابطحی، دکتر مردانه و دکتر محمدزاده از اعضای هیأت علمی دانشگاه و اعضای انجمن علوم آزمایشگاهی بالینی برگزار شد.
در این جلسه چهار ساعته انواع روش‌های استخراج DNA ، نحوه استخراج DNA به روش فنول کلروفرم توسط دکتر ابطحی، مراحل PCR و نحوه تولید پرایمر توسط دکتر مردانه و انواع دستگاه‌های PCR ، روش‌های PCR و آماده سازی ژل آگار ، توسط دکتر محمدزاده برای دانشجویان ارایه شد.
همچنین در ادامه، بخش عملی و آزمایشگاهی این سمینار به صورت مجزا برگزار شد.
یادآور می‌شود، با توجه به استقبال گسترده دانشجویان علوم آزمایشگاهی دانشگاه علوم پزشکی گناباد، این سمینار مجددا در سال آینده برگزار خواهد شد.