امروزسه شنبه, 26 دی 1396 18:44
بازدید کل
31991

دستگیری از محرومان را محور همت خود قرار دهید

رئیس دانشکده پزشکی دانشگاه در آیین دانش‌آموختگی اولین دوره پزشکی عمومی خطاب به دانشجویان فارغ‌التحصیل گفت: خدا را همواره ناظر بر اعمال خود بدانید و دستگیری از محرومان را محور همت خود قرار دهید.

به گزارش وب‌دا، دکتر جلیل مشاری از حمایت‌های ارزنده رئیس دانشگاه از دانشکده پزشکی، از و همه مسئولان و دست‌اندرکارانی که در سالیان مختلف برای راه‌اندازی و موفقیت رشته پزشکی عمومی تلاش کردند، تشکر و قدردانی کرد و گفت: امروز والدین محترم دانشجویان دانش‌آموخته شاهد به ثمر نشستن میوه درختی هستند که با صبر و حوصله برای به بارنشستن آن، از عمرشان هزینه کرده‌اند.
وی ضمن تشکر از معاونین و کارشناسان دانشگاه و دانشکده، از اساتید و اعضای هیئت علمی که نقش مهمی در تربیت دانشجویان داشتند قدردانی و اظهار کرد: مسئولان و دست‌اندرکاران زیادی تلاش و پیگیری کردند که امروز شاهد دانش‌آموختگی اولین دوره پزشکی عمومی دانشگاه باشیم.
رئیس دانشکده پزشکی دانشگاه با بیان اینکه پزشکی شغلی است که زندگی پزشک را با تلاش و تکاپو برای آرامش بخشیدن به بیماران همراه می‌کند، خطاب به دانشجویان دانش‌آموخته پزشکی گفت: شما هم‌اکنون از مرحله کسب علم و دانش عبور کرده‌اید و باید داشته‌های خود را به علم کاربردی تبدیل و به مردم ارائه خدمت کنید.
دکتر مشاری ادامه داد: البته نباید با این فارغ‌التحصیلی خود را بی‌نیاز از کسب علم و دانش بدانید بلکه باید به صورت مستمر در این مسیر گام بردارید و برای به روز نگه داشتن علم و دانش خود، همت و تلاش کنید.
وی با تاکید بر اینکه شهرت، اعتبار و آبرو کالایی نیست که بتوان با آن معامله کرد، گفت: باید خدمت به مردم عزیز کشور بر همه موانع و مشکلات، مقدم باشد.
وی با تاکید بر اینکه پزشکان باید به سوگندی که خوردند، پای‌بند باشند، خاطرنشان کرد: حرکت در مدار اخلاق، مسیر دانش و صراط مستقیم، انسان را از همه بلیات محافظت خواهد کرد.