امروزپنج شنبه, 02 آذر 1396 22:15
2030
2098344

دكتر عليرضا عطاردي به عنوان سرپرست امور هيأت علمي دانشگاه منصوب شد

طی حکمی از سوی دکتر رضا احمدی رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد، دكتر عليرضا عطاردي به عنوان سرپرست امور هيأت علمي دانشگاه منصوب گردید.

به گزارش وب‌دا، متن حکم صادره به شرح زیر است؛

جناب آقاي دكتر عليرضا عطاردي
عضو محترم هيأت علمي دانشگاه

با سلام و احترام
نظر به تعهد ، شايستگي و تجارب ارزشمند جنابعالي به موجب اين ابلاغ شما را به عنوان " سرپرست دبير خانه امور هيأت علمي دانشگاه " منصوب مي‌نمايم. انتظار مي‌رود با اتكال به ذات اقدس احديت و ظرفيت‌هاي تخصصي موجود، نسبت به اهداف ذيل در راستاي خدمت رساني به اعضاي محترم هيأت علمي اهتمام ويژه مبذول فرمائيد :

• تكريم اعضاي هيات علمي و پاسخگويي و رسيدگي به امور مربوطه در كمترين زمان در جهت فراهم نمودن بستر مناسب براي استفاده حداكثري از توان علمي آنان .
• بررسي پرونده اعضاي هيات علمي جهت ترفيع پايه ساليانه و ارتقا و تغيير وضع استخدامي آنان در كمترين زمان ممكن .
• تهيه پايگاه اطلاعاتي جامع اعضاي هيات علمي جهت پايش فعاليت ها و تهيه گزارش‌ها و آمارهاي مورد نياز .
• اصلاح و بهبود فرآيندهاي ارزيابي فعاليت‌هاي اعضاي هيات علمي در سطح دانشگاه.
• تشكيل پرونده سوابق علمي – آموزشي – پژوهشي و اجرايي اعضاي هيات علمي.
• سازماندهي و تمركز امور مرتبط با اعضاي هيات علمي.

دکتر رضا احمدی