امروزسه شنبه, 26 دی 1396 18:50
بازدید کل
32019

برگزاری اولین کنفرانس علمی مجازی در دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه

اولین کنفرانس علمی مجازی در دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی گناباد برگزار شد.

به گزارش وب‌دا، دراین کنفرانس علمی که با هماهنگی و پیگیری خانم دکتر صادق مقدم معاون آموزشی دانشکده پرستاری و مامایی و مدیر گروه پرستاری سالمندی و سلامت جامعه برگزارشد، ارتباط مستقیم و آنلاین با خانم مهندس ملیحه نادران متخصص ایرانی ازدانشگاه concordioمونترال برقرار شد و یکی از مباحث تخصصی سالمندی با عنوان Age Friendly cityبرای دانشجویان ارشد پرستاری تدریس گردید.
دکتر لیلا صادق مقدم معاون آموزشی دانشکده پرستاری و مامایی، بهره‌گیری از شیوه‌های نوین آموزش در کنار آموزش‌های رایج را از جمله اهداف برگزاری این کنفرانس علمی مجازی عنوان کرد و افزود: امکان استفاده از اساتید و صاحب نظران برجسته علمی و متعهد خارج از کشور، صرفه‌جویی در هزینه و زمان و استفاده بهینه از امکانات موجود در راستای تحقق سیاست‌های اقتصاد مقاومتی از دیگر مزیت‌های برگزاری این کنفرانس علمی به صورت مجازی بود.
دکتر علی محمدپور رئیس دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه هم در پایان این جلسه گفت: این ارتباطات اقدام موثری در جهت توانمندسازی دانشجویان برای بهره گیری از تجارب متنوع و رسیدن به ایده‌های جدید و موضوعات مناسب برای پایان‌نامه‌های دانشجویی به صورتی که برای جمعیت هدف و جامعه، کاربردی و موثر باشد، خواهد بود.
معاون آموزشی دانشکده پرستاری و مامایی در پایان از مدیریت فناوری اطلاعات دانشگاه که زیرساخت‌های شبکه‌ای و ارتباط را فراهم نمود و همچنین از مهندس متولی مسئول فناوری اطلاعات حوزه پردیس و مهندس مصباح که در برقراری ارتباط آنلاین همکاری و مساعدت لازم را داشتند، تشکر و قدردانی کرد.