امروزسه شنبه, 01 اسفند 1396 16:53
بازدید کل
1999

دکتر ابطحی به عنوان سرپرست دانشکده پیراپزشکی دانشگاه منصوب شد

طی حکمی از سوی دکتر جواد باذلی رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد، دکتر سیدحسین ابطحی به عنوان سرپرست دانشکده پیراپزشکی دانشگاه منصوب گردید.

جناب آقاي دكتر سيد حسين ابطحي
عضو محترم هيأت علمي دانشگاه

با سلام و احترام
نظربه تعهد، تخصص و تجارب ارزنده جنابعالي به موجب اين ابلاغ بعنوان «سرپرست دانشكده پيراپزشكي» منصوب مي گرديد، تا در چارچوب شرح وظايف ابلاغي انجام وظيفه نمائيد.
از جنابعالي انتظار مي‌رود كه براساس اهداف و سياست‌ها و برنامه‌هاي كلي اين دانشكده و بهره‌مندي از تجربيات مفيد اساتيد، محققان و كارشناسان و جلب مشاركت دانشجويان و هماهنگي با معاونت هاي محترم دانشگاه، گام‌هاي موثري را در جهت اعتلاي آموزش پزشكي برداريد.
اميد است با استعانت از خداوند متعال در به ثمر رسيدن اهداف اين مجموعه نهايت تلاش خويش را مبذول داريد.
                                                                                                             دکتر باذلی