امروزسه شنبه, 01 اسفند 1396 16:53
بازدید کل
1999

دكتر كشتكار به عنوان سرپرست گروه فيزيك پزشكي و پرتوشناسي منصوب شد

طی حکمی از سوی دکتر جواد باذلی رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد، دکتر محمد کشتکار به عنوان سرپرست گروه فيزيك پزشكي و پرتوشناسي دانشگاه منصوب گردید.

به گزارش وب‌دا، متن حکم صادره به شرح زیر است؛

جناب آقاي دكتر محمد كشتكار
عضو هيات علمي دانشگاه

سلام عليكم
       نظر به تعهد، دانش و تجربيات ارزنده جنابعالي به موجب اين حكم به عنوان "سرپرست گروه فيزيك پزشكي و پرتو شناسي دانشگاه "منصوب مي‌گرديد.
          انتظار مي رود ضمن پيگيري مأموريت‌هاي قبلي و استفاده از توان و ظرفيت‌هاي تخصصي موجود، نسبت به وظايف مربوطه اقدام نماييد .
      اميد است با اتكال به خداوند متعال در انجام شايسته وظايف خود موفق و سربلند باشيد.
                                                                                                                                       دکتر باذلی