امروزپنج شنبه, 22 آذر 1397 18:09

قبولی 10 درصدی دانش‌آموختگان واجد شرایط دانشگاه در مقاطع تحصیلات تکمیلی

10 درصد دانش‌آموختگان واجد شرایط دانشگاه علوم پزشکی گناباد در مقاطع تحصیلات تکمیلی پذیرفته شده‌اند.

به گزارش وب‌دا، مدیر امور آموزشی دانشگاه علوم پزشکی گناباد گفت: از مجموع 300 نفر از دانش‌آموختگان مقاطع کارشناسی و پزشکی عمومی دانشگاه علوم پزشکی گناباد در سال تحصیلی 97-1396، تعداد 25 نفر در مقاطع تحصیلی بالاتر و تخصص پزشکی پذیرفته شده‌اند.

دکتر عباسعلی عباس‌نژاد افزود: تعداد 4 نفر از دانش‌آموختگان پزشکی عمومی در مقطع دستیاری پزشکی و 21 نفر در مقطع کارشناسی ارشد در سال تحصیلی 98-1397 در سطح دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور پذیرفته شده‌اند.

وی، مهیا بودن شرایط ایده‌آل و استاندارد ادامه تحصیل در زمینه تحصیلات تکمیلی در سطح دانشگاه در مقاطع کارشناسی ارشد پرستاری داخلی جراحی، پرستاری سلامت جامعه، پرستاری سالمندی، آموزش مامایی، آموزش بهداشت و مهندسی بهداشت محیط را از جمله عوامل رغبت دانشجویان جهت ادامه تحصیل در این دانشگاه عنوان کرد.