امروزیکشنبه, 31 شهریور 1398 16:11

سومین دوره دانشجویان پزشکی عمومی دانشگاه، دانش‌‌آموخته شدند

با حضور جمعی از مسئولین و خانواده دانشجویان، جشن دانش‌آموختگی سومین دوره دانشجویان پزشکی عمومی دانشگاه برگزار شد.

به گزارش وب‌دا، سومین دوره دانشجویان پزشکی عمومی دانشگاه علوم پزشکی گناباد از مهرماه 1391 در این رشته مشغول به تحصیل شدند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد در این مراسم که در سالن همایش‌های کوثر دانشگاه برگزار شد، گفت: در حدود ۳۵ سال قبل شهرستان گناباد کمتر از انگشتان دست پزشک داشته و آنها هم اغلب پزشکان هندی، بنگلادشی و پاکستانی بودند که حتی برقراری ارتباط بیمار با آنها سخت بود.
دکتر جواد باذلی ادامه داد: امروز بسیار مایه افتخار است که دانشگاه علوم پزشکی گناباد به آن حد از بلوغ رسیده که تاکنون سه دوره دانشجوی پزشکی را فارغ‌التحصیل کرده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد گفت: این دانشگاه با بهره‌مندی از اساتید توانمند و مجرب، امکانات آموزشی و پژوهشی و کادر درمانی و تشخیصی، همه شرایط و امکانات لازم برای تربیت دانشجوی پزشکی را دارا است.
دکتر باذلی افزود: بیمارستان علامه بهلول گنابادی یک بیمارستان آموزشی و درمانی بسیار مدرن با تجهیزات و امکانات کافی و پیشرفته است که به عنوان یک برند آموزشی و درمانی در جنوب استان خراسان رضوی شناخته می‌شود.
وی تصریح کرد: در دومین دوره پزشکی دانشگاه، همه دانشجویان فارغ‌التحصیلی که شرایط آزمون دستیاری را داشتند، در آن پذیرفته شدند که این نشان دهنده توان بالای آموزشی دانشگاه علوم پزشکی گناباد است.

دانشگاه علوم پزشکی گناباد، دانشگاهی پیشرو در منطقه است
فرماندار گناباد هم در این مراسم گفت: دانشگاه علوم پزشکی گناباد به عنوان دانشگاهی پیشرو در منطقه حرفی برای گفتن دارد و از طریق تربیت پزشکانی که با صداقت و اخلاق به مداوای بیماران در سطح جامعه می‌پردازند، ارائه خدمت می‌کند.
حامد قربانی، اخلاق را مسأله مهم در همه حرفه‌ها بویژه پزشکی دانست و تأکید کرد: اگر ما بتوانیم بحث اخلاق را سرلوحه کار خود قرار دهیم در حقیقت بسیاری از کارها حل خواهد شد.
فرماندار گناباد ادامه داد: به رغم وجود مشکلاتی در کشور و تاخیر در پرداختی‌ها، پزشکان متعهد ما لبخند خود را از بیماران دریغ نمی‌کنند و آن گونه نیست که بیماری از طبیبی رنجیده خاطر شود.
حامد قربانی تصریح کرد: دانشگاه علوم پزشکی گناباد در حال حاضر شرایط خوبی دارد و امیدواریم با همت همه کارکنان خدوم این دانشگاه از کادر اداری و درمانی، پزشکان و اساتید بتوانیم در قالب گردشگری سلامت شاهد حضور مردم از نقاط مختلف در این شهرستان باشیم.

در رشته پزشکی، فارغ التحصیلی معنایی ندارد
معاون دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی گناباد هم در آغاز این مراسم گفت: در رشته پزشکی، فارغ التحصیلی معنایی ندارد و حقیقت آن است که از این به بعد شما نیازمند آموختن و مراجعه به کتاب و بازآموزی آنچه که آموخته‌اید، هستید.
دکتر مهدی کریمی افزود: در سالهای گذشته شاهد قبولی ۱۰۰ درصدی دانشجویان پزشکی در امتحانات جامع علوم پایه و پره انترنی و همچنین آزمون دستیاری، کسب رتبه‌های برتر در بعضی از کنگره‌ها و جشنواره‌های ملی نظیر جشنواره شهید مطهری و امتحانات جامع برگزار شده در کلان منطقه و کسب جوایز بین‌المللی در زمینه ثبت اختراع و ... بوده‌ایم که هر کدام از آنها یک افتخار محسوب می‌شود.
دکتر کریمی، رضایت بیمار را یک مدال افتخار برای پزشکان دانست و تصریح کرد: مادامی که ما بتوانیم درد و رنجی را از بیماران کم کنیم و لبخندی بر لب او بنشانیم، تمام این اعتباربخشی‌های رسمی و افتخارات دارای ارزش است.