امروزیکشنبه, 31 شهریور 1398 16:07

برگزاری مصاحبه پذیرفته‌شدگان رشته کاردانی فوریت‌های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی گناباد

مصاحبه پذیرفته‌شدگان رشته کاردانی فوریت‌های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی گناباد طی روزهای ۱۶ و ۱۷ شهریورماه ۹۸ در سالن ورزشی پوریای این دانشگاه برگزار شد.

به گزارش وب‌دا، مدیرگروه رشته فوریت‌های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی گناباد گفت: از سوی سازمان سنجش، ۶۰ نفر جهت انجام مصاحبه به این دانشگاه معرفی شده بودند که ۴۶ نفر برای انجام مصاحبه مراجعه نمودند.
دکتر محمد مجلی با بیان اینکه پس از انجام مصاحبه، 40 نفر معادل دو برابر ظرفیت پذیرش دانشجوی رشته کاردانی فوریت‌های پزشکی در این دانشگاه به سازمان سنجش معرفی شدند، اظهار کرد: ایستگاه‌های معاینه پزشک، روانشناسی، مصاحبه حضوری و تست ورزش از جمله ایستگاه‌هایی بود که پذیرفته‌شدگان در آنها حضور یافتند.
دکتر مجلی خاطرنشان کرد: رشته فوریت‌های پزشکی از سال ۸۴ در این دانشگاه راه‌اندازی شد و هم اکنون تعداد ۷۲ نفر در مقاطع کاردانی و کارشناسی این رشته مشغول به تحصیل هستند.