امروزپنج شنبه, 25 مهر 1398 04:16

جلسه توجیهی دانشجویان جدیدالورود دانشگاه در سال تحصیلی 99-98

جلسه توجیهی دانشجویان جدیدالورود دانشگاه در سال تحصیلی 99- 1398 در سالن همایش های کوثر برگزار شد.

به گزارش وب‌دا، در این جلسه که دانشجویان جدید حضور داشتند، معاونان، مدیران و کارشناسان معاونت‌های آموزشی، دانشجویی و فرهنگی به معرفی واحدهای مختلف پرداختند.
امام جمعه گناباد و مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه در این مراسم با قدردانی از مسئولین دانشگاه در جهت فراهم نمودن امکانات و بسترهای آموزشی و رفاهی برای دانشجویان، اظهار کرد: بر اساس روایات دینی، هر کسی که  شهر و دیار خود را جهت کسب مهارت و دانشی که در خدمت جامعه باشد ترک کند، هفتاد هزار فرشته برای او طلب مغفرت می‌کنند.
حجت‌الاسلام حسن صادقی‌نسب افزود: شما دانشجویان عزیز از خانواده کوچکتری جدا شده و هم اکنون به یک خانواده بزرگتر پا گذاشته‌اید و امروز که این خانواده بزرگتر در جهت کسب دانش و معنویت، در خدمت شما است، سعی کنید که پس از کسب مهارت و دانش در خدمت جامعه خود باشید.
معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه هم با تبریک پذیرفته شدن دانشجویان جدید، گفت: همکاران ما در حوزه فرهنگی و دانشجویی، زمینه حضور دانشجویان در تشکل‌های اسلامی، انجمن‌های علمی، کانون‌های فرهنگی، انجمن‌های ورزشی، نشریات دانشجویی، شوراهای صنفی و .. را فراهم کرده‌اند که نتیجه این فعالیت‌ها را در کسب موفقیت‌ها در جشنواره قرآن و عترت، جشنواره بین‌المللی سیمرغ، جشنواره نشریات دانشجویی، المپیاد‌های ورزشی و ... مشاهده می‌کنیم.
دکتر محمدحسن مینوئیان افزود: خوشبختانه در طی سال‌های متوالی، اساتید، دانشجویان و کارکنان این دانشگاه در جشنواره‌های مختلف، مقام‌ها و عناوینی خوبی کسب کردند که ما به آنها افتخار می‌کنیم.
وی از همه دانشجویان مستعد و با انگیزه دعوت کرد تا در بخش‌های مختلف فرهنگی و دانشجویی حضور داشته باشند و فعالیت کنند.
در ادامه مدیر امور آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه ضمن معرفی ریاست دانشکده‌ها و معرفی بخش‌های مختلف حوزه آموزشی، از دانشجویان درخواست کرد که برای مطرح کردن و حل مشکلات آموزشی خود سلسله مراتب را رعایت کنند.
دکتر عباسعلی عباس‌نژاد تصریح کرد: برای حل مشکلات آموزشی خود باید ابتدا به استاد راهنما و سپس به مدیرگروه، معاون آموزشی دانشکده، مدیر امور آموزشی و در نهایت معاون آموزشی دانشگاه مراجعه کنید.
سرپرست کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه هم ضمن معرفی واحدهای مختلف معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه گفت: یک پژوهش با فرضیه و سؤال در ذهن شروع شده و به دنبال آن با انجام آزمایش و در نهایت نتیجه‌گیری همراه است.
دکتر میترا صالحی با بیان اینکه هدف از پژوهش، صرفا نوشتن مقاله نیست، خاطرنشان کرد: هدف اصلی پژوهشگر باید انجام یک پژوهش به منظور برداشتن باری از دوش جامعه باشد تا با حل مشکلی از جامعه، اثری ماندگار از خود بر جای بگذارد.
وی، هدف از تشکیل کمیته تحقیقات را ترویج فرهنگ پژوهش و تحقیق، ایجاد فرصتی برای رشد و شکوفایی دانشجویان مستعد و نشاط و پایایی علمی عنوان کرد.
مسئول استادان مشاور، سرپرست اداره فرهنگی و امور فوق برنامه، دبیر کمیته انضباطی، مسئول بسیج دانشجویی و دبیرکل شورای صنفی دانشگاه هم در ادامه این مراسم به تشریح وظایف و فعالیت‌های حوزه کاری خود پرداختند تا دانشجویان جدیدالورود با بخش‌های مختلف دانشگاه آشنا شوند.