امروزجمعه, 02 اسفند 1398 03:31

برگزاری جشن گرامیداشت روز جهانی رادیولوژی در دانشگاه علوم پزشکی گناباد

جشن گرامیداشت روز جهانی رادیولوژی با حضور مسئولان، اساتید و دانشجویان این رشته در محل تالار شهید دکتر چمران دانشگاه علوم پزشکی گناباد برگزار شد.

به گزارش وب‌دا، معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه در این مراسم، ضمن عرض تبریک روز جهانی رادیولوژی اظهار کرد: از سال 1895 میلادی که رونتگن اشعه X را کشف کرد تا صد سال بعد به عنوان قرن رادیولوژی معروف شد.
دکتر محمدحسن مینوئیان حقیقی افزود: انجمن علمی رادیولوژی از انجمن‌های فعال دانشگاه است که می‌تواند با حوزه آموزشی و پژوهشی نظیر استعداد درخشان و کمیته تحقیقات در تعامل باشد.
سخنرانی، پخش کلیپ، اجرای استندآپ کمدی، ضرب دهانی(بیت باکس)، موسیقی سنتی زنده، برگزاری مسابقه و تقدیر از دانشجویان نمونه، اساتید و پیشکسوتان رشته رادیولوژی از جمله برنامه‌های این جشن بود.