امروزپنج شنبه, 02 ارديبهشت 1400 18:54

پیام تبریک رئیس دانشکده پرستاری دانشگاه به مناسبت روز پرستار

دکتر علی محمدپور. ریبس دانشکده پرستاری دانشگاه در پیامی روز پرستار را تبریک گفت.

به گزارش وب‌دا، متن این پیام به شرح زیر است:

با سلام و درود و صلوات به روح پاک شهدای مدافع سلامت بویژه شهدای جامعه پرستاری.
میلاد با سعادت حضرت زینب(س)  و هفته پرستار را به تمامی همکاران عزیز، اساتید ارجمند، پرستاران شاغل در حوزه های مختلف و دانشجویان  عزیز پرستاری تبریک و تهنیت عرض می کنم.
امسال هفته پرستار را در شرایطی برگزار می کنیم که جایگاه پرستار، نقش ارزشمند پرستاری با حضور ارزشمند و فداکاری همکاران عزیز مان  بویژه در خط مقدم بهداشت و درمان در همه گیری کووید- ۱۹ با دیگر فعالیتهای آموزشی، پژوهشی اساتید و دانشجویان با تمام مخاطرات و چالش های موجود بر آحاد جامعه و مسوولین نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران ، بیش از هر زمان دیگر  واضح و مبرهن است.
با سپاسگزاری و تقدیر از زحمات معاونین، مدیران محترم گروههای آموزشی، اساتید ارجمند ، کارشناسان و همکاران عزیز در دانشکده پرستاری و سایر حوزه های بهداشت و درمان، سلامتی و توفیق همگان را آرزومندم.

دکتر علی محمدپور
ریبس دانشکده پرستاری