امروزسه شنبه, 19 اسفند 1399 06:38

بزرگترین آزمون استخدامی گناباد برگزار شد + فیلم

بزرگترین آزمون استخدامی شهرستان با 163 مجوز استخدامی برای دانشگاه علوم پزشکی گناباد برگزار شد.

به گزارش وب‌دا، دکتر مجتبی کیان‌مهر نماینده تام‌الاختیار دانشگاه در برگزاری این آزمون گفت: آزمون استخدامی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی همزمان با سراسر کشور، با شرکت 1004 داوطلب و با رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی در حوزه امتحانی گناباد برگزار شد.
وی افزود: از این تعداد 333 نفر داوطلب مرد در سالن ورزشی پوریا و 671 داوطلب زن در ساختمان دانشکده‌های پزشکی، پیراپزشکی، پرستاری و بهداشت پردیس دانشگاه به رقابت پرداختند.
دکتر کیان‌مهر افزود: از ابتدای امسال تا کنون علاوه بر برگزاری کنکور سراسری و آزمون کارشناسی ارشد علوم پزشکی، سه آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی در پردیس دانشگاه برگزار شده است.
وی با قدردانی از همه دست‌اندرکاران خاطرنشان کرد: به دلیل شیوع کرونا شرایط برگزاری آزمون‌های امسال با سال‌های گذشته تفاوت‌هایی داشت و برای رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی و افزایش فاصله صندلی‌ها، نیاز به فضای بیشتر و همچنین دست‌اندرکاران و مراقبان بیشتری برای برگزاری آزمون‌ها بود.
یادآور می‌شود، آزمون استخدامی وزارت بهداشت با شرکت 220 هزار نفر در 31 استان، 193 شهرستان و 283 حوزه امتحانی برگزار شد که در مجموع 38 هزار و 900 نفر از آنها، جذب و استخدام می‌شوند.

برای تماشای گزارش ویدئویی این آزمون، می توانید روی عکس بالا کلیک نمائید.