امروزچهارشنبه, 07 تیر 1396 09:56
ماه گذشته
بازدید کل

سمینار ازدواج مناسب، سالم و پایدار برگزار شد

به همت معاونت بهداشت و معاونت فرهنگی ـ دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی گناباد، سمینار ازدواج مناسب، سالم و پایدار در سالن همایش‌های کوثر پردیس دانشگاه برگزار شد.
به گزارش وب‌دا، هدف از برگزاری این مراسم که با حضور دانشجویانی از دانشگاه‌های علوم پزشکی، آزاد اسلامی، پیام نور و سایر مراکز آموزش عالی شهرستان برگزار شد، ترویج ازدواج مناسب و ارتقاء شاخص‌های سلامتی در بین جوانان بود.
شاخص‌های تحولات جمعیتی و سیاست‌های کشوری، ازدواج و معیارهای مناسب و ازدواج آگاهانه و به‌هنگام از دیدگاه اسلام و ادیان الهی از جمله مهمترین مطالب بیان شده در این سمینار آموزشی بود که توسط دکتر عالمی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی، دکتر حسینی عضو هیئت علمی و مدیرگروه علوم اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی و حجت‌السلام فلاح استاد حوزه و دانشگاه ارائه گردید.
یادآور می‌شود، برپایی نمایشگاه پویایی، بالندگی و جوانی جمعیت، اهداء بسته‌های آموزشی به شرکت‌کنندگان و اهداء جوایز به 14 نفر از شرکت‌کنندگان به قید قرعه از دیگر برنامه‌های سمینار ازدواج مناسب، سالم و پایدار بود.