امروزپنج شنبه, 02 آذر 1396 22:14
2030
2098344

بازدید کارشناس برنامه سلامت نوروزی وزارت بهداشت از معاونت بهداشت دانشگاه

کارشناس برنامه سلامت نوروزی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از گروه بهداشت محیط و حرفه‌ای معاونت بهداشت دانشگاه بازدید کرد.
به گزارش وب‌دا، در راستای اجرای برنامه سلامت نوروزی معاونت بهداشت و به منظور پایش عملکرد اجرای این برنامه در دانشگاه علوم پزشکی گناباد، مهندس سیدرضا غلامی کارشناس برنامه سلامت نوروزی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ضمن حضور در معاونت بهداشت دانشگاه، فعالیت‌های انجام شده در راستای طرح سلامت نوروزی را مورد بررسی و ارزیابی قرار داد.
مهندس غلامی در حاشیه این بازدید، از زحمات و تلاش‌های کارشناسان گروه بهداشت محیط و حرفه‌ای در راستای برنامه سلامت نوروزی قدردانی کرد.
مهندس مردانی مدیرگروه بهداشت محیط و حرفه‌ای معاونت بهداشت در حاشیه این بازدید، گفت: در راستای اجرای طرح بسیج سلامت نوروزی که از یکم اسفندماه 95 تا 15 فروردین امسال انجام شد، بیش از سه هزار کیلوگرم مواد غذایی در شهرستان‌های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی گناباد، توقیف و معدوم‌سازی شد.
وی با بیان اینکه بیش از 1150 بازدید در این مدت توسط اکیپ‌های بازرسی بهداشت از مراکز عرضه مواد غذایی انجام شده است، تصریح کرد: در مدت اجرای این طرح 367 کارت تندرستی صادر شده است.
مهندس مردانی، 1286  مورد سنجش کلر باقیمانده، 131 مورد نمونه‌برداری میکروبی آب و 179 مورد نمونه‌برداری از مواد غذایی را از دیگر فعالیت‌های انجام شده در این مدت عنوان کرد.
وی افزود: در همین مدت 30 مورد از شکایات مردمی به سامانه 190 مورد بررسی و رسیدگی قرار گرفت.