امروزچهارشنبه, 07 تیر 1396 09:59
ماه گذشته
بازدید کل

جلسه هماهنگی برون‌بخشی هفته سلامت 96 برگزار شد

جلسه هماهنگی و برنامه‌ریزی برون‌بخشی برگزاری هفته سلامت سال 96 با حضور مسؤلان و نمایندگان ادارات و دستگاه‌های مرتبط و کارشناسان واحدهای مختلف دانشگاه علوم پزشکی گناباد در معاونت بهداشت دانشگاه برگزار شد.

به گزارش وب‌دا، دبیر ستاد برگزاری هفته سلامت دانشگاه علوم پزشکی گناباد در این جلسه با بیان اینکه هفته سلامت امسال از اول اردیبهشت‌ماه و با شعار «زندگی سالم، بانشاط و امید» برگزار می‌شود، افزود: فرهنگ‌سازی، افزایش مشارکت عمومی، تبیین اهمیت سلامت در برقراری توسعه پایدار، تقویت همکاری‌های بین‌بخشی، جلب مشارکت برای سلامت جامعه، تکریم فعالیت‌های دست‌اندرکاران حوزه سلامت و جلب مشارکت و حمایت مدیران و سازمان‌های غیردولتی مردم نهاد از جمله اهداف برگزاری هفته سلامت است.
سید علی سده‌ای از برگزاری برنامه‌های متنوع در طول برگزاری این هفته خبر داد و گفت: برگزاری همایش دوچرخه‌سواری، پیاده‌روی ویژه بانوان، برپایی نمایشگاه غذای سالم در باغ ملی، برپایی غرفه‌های تن‌سنجی و نواختن زنگ سلامت در مدارس از جمله مهمترین برنامه‌هایی است که در طول هفته سلامت اجرا می‌شود.
وی، برگزاری کنفرانس خبری مسئولان دانشگاه، عیادت از بیماران و ایثارگران و اهدا خون را از جمله برنامه‌های گرامیداشت هفته سلامت در دانشگاه علوم پزشکی گناباد عنوان و اظهار کرد: سخنرانی در مراسم نمازجمعه، برگزاری همایش هفته سلامت، کارگاه سرطان‌های شایع زنان، مانور مداخلات روانی در بحران و بلایا و همایش سفیران سلامت دانش‌آموز  از دیگر برنامه‌های گرامیداشت هفته سلامت است.
سده‌ای یادآور شد: در طی این هفته، آموزش‌های سلامت روان برای سفیران و داوطلبان سلامت و دانش‌آموزان در مراکز سلامت جامعه و خانه‌های بهداشت ارائه می‌شود.
محمد درویشیان مسئول واحد آموزش سلامت معاونت بهداشت دانشگاه هم در این جلسه به تشریح روزشمار هفته سلامت امسال پرداخت و گفت: 10درصد دانش‌آموزان همه مقاطع تحصیلی، سفیران سلامت هستند که بسته‌های آموزشی بین آن‌ها توزیع شده است.
وی با تاکید بر اینکه باید همه اقشار جامعه در راستای ارتقای سطح سواد سلامت جامعه تلاش کنند، افزود: در طی هفته سلامت، ارزیابی‌های دوره‌ای سلامت میانسالان به همراه خطرسنجی، مکمل‌یاری و آموزش در اداراتی که اعلام آمادگی کنند، انجام می‌شود.
یادآور می‌شود، در این جلسه مسؤلان و نمایندگان ادارات و دستگاه‌های مرتبط و کارشناسان واحدهای مختلف دانشگاه علوم پزشکی، ضمن ارائه گزارش از اقدامات انجام شده دستگاه مربوطه در حوزه سلامت، پیشنهادات خود را برای برگزاری هرچه بهتر هفته سلامت در راستای ترویج شعار امسال سازمان جهانی بهداشت بیان کردند.