امروزیکشنبه, 28 آبان 1396 17:43
بازدید کل
2098344

کلینیک سیار دندانپزشکی دانشگاه رونمایی شد

آیین رونمایی از کلینیک سیار دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی گناباد در روستای رحمت‌آباد از توابع بخش مرکزی شهرستان گناباد برگزار شد.

به گزارش وب‌دا، در مراسم رونمایی از کلینیک سیار دندانپزشکی که در حسینیه روستای رحمت‌آباد برگزار شد، دکتر احمدی رئیس دانشگاه، حجت‌الاسلام صادقی‌نسب امام جمعه، جمعی از اعضای هیئت رئیسه، مدیران و کارشناسان ستاد مرکزی و معاونت بهداشت، جمعی از مسئولین ادارات و اعضای شورای اسلامی و قشرهای مختلف مردم روستا حضور داشتند.
از این پس با اعزام این کلینیک به مناطق محروم روستایی شهرستان‌های گناباد و بجستان، خدمات رایگان دندانپزشکی به مردم ارائه می‌شود.
دکتر علی رمضانی، کارشناس مسئول بهداشت دهان و دندان معاونت بهداشت دانشگاه گفت: با توجه به طرح تحول سلامت در حوزه دندانپزشکی، ارائه خدمات در این بخش نسبت به قبل از اجرای طرح بهبود یافته است.
وی افزود: با توجه به اینکه برخی روستاها کم‌برخوردار هستند، طرح آمبولانس دندانپزشکی ایده خوبی برای ارائه خدمات دندانپزشکی است هرچند که خدماتی همچون آموزش بهداشت، کشیدن دندان‌های غیر قابل نگهداری، جرم‌گیری و بروساژ، فلورایدتراپی، فیشورسیلانت و ترمیم دندان در حد تاج می‌تواند کمک بزرگی به روستائیان به ویژه در مناطق محروم کند.
دکتر رمضانی ادامه داد: هدف از راه‌اندازی کلینیک سیار دندانپزشکی، ارتقاء سطح سلامت دهان و دندان به خصوص در افراد ساکن در روستاها است که باتوجه به مشکل بودن رفت و آمدشان به شهر، می‌تواند کمک خوبی برای آنها باشد .
یادآور می‌شود، اعزام کلینیک سیار دندانپزشکی به مناطق محروم و ارائه خدمت دندانپزشکی به مردم مناطق روستایی و محروم گامی در راستای اجرای طرح تحول نظام سلامت و دسترسی عادلانه به خدمات بهداشتی و درمانی است که خیرین سلامت در ارائه خدمات آن مشارکت خواهند داشت.