امروزیکشنبه, 29 بهمن 1396 14:07
ماه گذشته
بازدید کل

برگزاری جلسه آموزشی در اداره مخابرات شهرستان گناباد

به مناسبت هفته سلامت بانوان ایرانی، جلسه آموزشی در مورد سرطان‌های پستان و دهانه رحم ویژه پرسنل خانم اداره مخابرات شهرستان گناباد برگزار شد.

به گزارش وب‌دا، این جلسه آموزشی به همت واحد سلامت خانواده، جمعیت و مدارس معاونت بهداشت و شورای امور بانوان دانشگاه علوم پزشکی و با همکاری اداره مخابرات شهرستان گناباد برگزار شد و در حاشیه آن ویتامین D3 نیز بین شرکت‌کنندگان توزیع شد.
 کارشناس سلامت میانسالان معاونت بهداشت دانشگاه، سلامت زنان و به ویژه مادران را از مفاهیم زیربنایی توسعه بیان کرد و گفت: با توجه به اینکه زنان علاوه بر مسئولیت سلامت خود، بیشترین مراقبت‌ها را برای بهداشت خانواده انجام می‌دهند، وضعیت سلامت زنان تاثیر به سزایی در سلامت فرزندان، خانواده و جامعه پیرامون آنها دارد و چنانچه این موضوع نادیده گرفته شود، سلامتی خانواده و جامعه نیز دچار آسیب خواهد شد.
خانم سمائی، یکی از عوامل نگران کننده در سلامتی زنان را سرطان پستان و سرطان سرویکس عنوان و تصریح کرد: یکی از راههای پیشگیری از سرطان‌ها آموزش به افراد است چراکه بیش از 40 درصد سرطان‌ها قابل پیشگیری هستند.
وی با بیان اینکه برای پیشگیری از سرطان‌های پستان و سرویکس باید بدانیم که علل ایجاد کننده و راه‌های دوری کردن از آن‌ها کدام است و چه عواملی اثر محافظتی در برابر این سرطان‌ها دارد، اظهار کرد: با شناخت علایم هشداردهنده این سرطان‌ها و مراجعه به موقع به مراکز سلامت جامعه و خانه‌های بهداشت می‌توان ضایعات پیش سرطانی را قبل از تبدیل شدن به سرطان، زودتر تشخیص داد.