امروزیکشنبه, 29 بهمن 1396 14:10
ماه گذشته
بازدید کل

استفاده از همه ظرفیت‌ها برای ارتقاء سلامت جامعه

سرپرست معاونت بهداشت دانشگاه و مرکز بهداشت شهرستان گناباد گفت: از همه ظرفیت‌های موجود برای ارتقاء سلامت جامعه استفاده می‌کنیم.

به گزارش وب‌دا، دکتر ایرج مرادی در آئین تکریم و معارفه معاونین توسعه مدیریت و منابع، بهداشت و درمان و رئیس دانشکده پزشکی دانشگاه با تشریح برنامه‌های طرح تحول نظام سلامت در حوزه بهداشت، گفت: تلاش می‌کنیم تا این برنامه‌ها را با قوت ادامه دهیم.
وی، بهسازی، نوسازی و تکمیل خانه‌های بهداشت و مراکز سلامت جامعه را از جمله برنامه‌های مهم طرح تحول نظام سلامت در حوزه بهداشت عنوان و ابراز کرد: 31 پروژه عمرانی در این حوزه در سطح شهرستان گناباد در حال اجرا است که تلاش می‌کنیم هرچه سریعتر آنها را تکمیل و به بهره‌برداری برسانیم.
دکتر مرادی، توسعه و تقويت برنامه‌هاي پيشگيري و استفاده از ظرفيت همكاري‌هاي بين بخشي و مشاركت مردمي جهت ارتقاء سلامت جامعه، تکمیل پرونده الکترونیک و آماده‌سازی بستر لازم جهت اجرای سیستم ارجاع در شهرها، برنامه‌ریزی مناسب واحدهای بهداشتی درمانی متناسب با تغییرات جمعیتی، تامین و تسهیل دسترسی اقشار جامعه به خدمات بهداشتی، تدارکات و پشتیبانی اداری و مالی از مراکز بهداشتی درمانی و خانه‌های بهداشت و ارزشیابی منظم خدمات و جمع‌آوری و بررسی گزارش فعالیت‌های مراکز و واحدهای تحت پوشش را از مهمترین برنامه‌ها و اولویت‌های معاونت بهداشت عنوان کرد.
وی با تاکید بر لزوم تقویت برنامه‌های آموزشی در راستای ارتقاء سطح آگاهی و سلامت جامعه، خاطرنشان کرد: برنامه‌های آموزشی با محوریت ارتقاء سلامت باروری و فرزندآوری و تقویت سلامت روانی، اجتماعی و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی جزء اولویت‌های معاونت بهداشت است.
دکتر مرادی بر لزوم تقویت برنامه‌های مرتبط با سلامت درمدارس و افزایش آموزش‌های بهداشتی دانش‌آموزان تاکید کرد و گفت: به منظور ارتقاء خدمت‌رسانی به مردم، به طور مستمر از همه واحدها و مراکز ارائه دهنده خدمت بازدید خواهد شد.