امروزیکشنبه, 29 بهمن 1396 14:10
ماه گذشته
بازدید کل

برگزاری یک برنامه دوچرخه‌سواری به مناسبت هفته دیابت

در گرامیداشت هفته دیابت، یک برنامه دوچرخه‌سواری با حضور جمعی از روسا و کارکنان ادارات شهرستان گناباد برگزار شد.

برای مشاهده تصاویر کلیک کنید
به گزارش وب‌دا، در این برنامه ورزشی که به همت معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی برگزار شد، دوچرخه سواران مسیر ستاد مرکزی دانشگاه تا بوستان دانشگاه آزاد اسلامی را رکاب زدند.
دکتر تجددی، سرپرست واحد پیشگیری و مبارزه با بیماری‌ها معاونت بهداشت در پایان این برنامه ورزشی، به بیان وضعیت کنونی بیماری دیابت در جهان پرداخت و گفت: هم‌اکنون ده درصد کل جمعیت و 25درصد جمعیت بالای 50سال به بیماری دیابت مبتلا هستند.
وی با تاکید بر لزوم انجام آزمایش‌ها و تست‌های غربالگری، اظهار کرد: استرس، تغذیه ناسالم، کم‌تحرکی و مصرف دخانیات از جمله عواملی هستند که خطر ابتلا به دیابت را افزایش می‌دهند.
وی، کاهش وزن و افزایش تحرک و فعالیت بدنی را از جمله عوامل مهم در کنترل قند خون بیان و ابراز کرد: فعالیت بدنی به میزان حداقل 5روز در هفته و پیاده‌روی روزانه باعث پیشگیری از دیابت می‌شود.
یادآور می‌شود، در پایان این برنامه ورزشی، به قید قرعه به 5 نفر از شرکت‌کنندگان جوایزی اهدا شد. همچنین ایستگاه سنجش سلامت و غربالگری توسط سازمان جوانان هلال احمر در محل پایان این دوچرخه‌سواری برپا شده بود که به سنجش فشارخون و قد و وزن پرداخت.