امروزسه شنبه, 29 خرداد 1397 22:27

فعالیت 30 بازرس در قالب 15 اکیپ بازرسی

در راستای طرح سلامت نوروزی، ۳۰ نفر از بازرسان بهداشت محیط و حرفه‌ای مراکز بهداشت شهرستان‌های گناباد و بجستان در قالب ۱۵ اکیپ نسبت به بازرسی اقدام می‌کنند.


به گزارش وب‌دا، مهندس حسن مردانی  مدیرگروه بهداشت محیط و حرفه‌ای معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی گناباد با اعلام این خبر گفت: برنامه «سلامت نوروزی» با ابلاغ برنامه عملیاتی اجرایی آن از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به روسای دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور با هدف حفظ و ارتقاء سطح سلامت جامعه بخصوص مسافران و گردشگران در ایام تعطیلات نوروزی اجرا می‌شود.
وی با بیان اینکه این طرح با مشارکت مراکز بهداشت شهرستان‌های گناباد و بجستان و سایر نهادهای مرتبط برنامه‌ریزی و به مدت یک ماه اجرا می‌شود، اظهار کرد: اکیپ‌های بازرسی در طی اجرای این طرح، با در اختیار داشتن ابزار و تجهیزات بازرسی جدید، همه روزه از ساعت ۸ تا 20 شب نسبت به بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکنی که مورد استفاده مسافران نوروزی قرار می‌گیرد، اقدام می‌کنند.
مهندس مردانی با اشاره به اینکه با متخلفان بهداشتی برخورد می‌شود، گفت: به منظور جلوگیری از تخلفات در ساعات پایانی شب به ویژه در حوزه بهداشت مواد غذایی در منطقه حت پوشش این دانشگاه، یک اکیپ‌ بازرسی به صورت آنکال فعال است و مراکز و اماکن گروه هدف را تحت نظر دارند.
وی با اشاره به اینکه بازرسان بهداشت محیط به منظور اعمال نظارت دقیق‌تر به تجهیزات فنی بازرسی مانند کیت‌های تشخیص آلودگی سطوح، pH متر دیجیتال، دستگاه کنترل نمک غذا، دماسنج‌های لیزری و نفوذی، کیت کنترل TPM روغن‌های سرخ‌کردنی، کیت ید سنج نمک و رطوبت‌سنج محیطی مجهز شده‌اند، افزود: در این طرح، مواردی مانند بهداشت ساختمانی، بهداشت مواد غذایی، بهداشت فردی، بهداشت ابزار و تجهیزات و بهداشت آب مصرفی مراکز و اماکن، مورد بازدید بازرسان قرار می‌گیرند.
مهندس مردانی گفت: طبق برنامه‌ریزی انجام شده برای اطمینان از سلامت مسافران نوروزی، اماکن پذیرایی بین‌راهی، اماکن پذیرایی حساس و اقامتی حداقل سه بار و سایر اماکن حداقل یک بار در طول یک ماه اجرای طرح سلامت نوروزی مورد پایش و بازرسی قرار می‌گیرند.
مدیرگروه بهداشت محیط و حرفه‌ای گناباد با اشاره به فعال بودن آزمایشگاه‌ بهداشت آب گناباد در ایام نوروز، افزود: نظارت بر سلامت آب شرب شهروندان و مسافران در این ایام با جدیت دنبال می‌شود.
وی در پایان افزود: شهروندان گرامی در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی در موارد فوق می‌توانند شکایات خود را از طریق تماس با شماره ۱۹۰ ( سامانه ثبت شکایات بهداشتی ) از ساعت 8 تا 20 هر روز مطرح و نتیجه را پیگیری کنند.