امروزجمعه, 27 مهر 1397 04:35

برگزاری کارگاه آموزشی تغذیه با شیر مادر

همزمان با هفته جهانی ترویج تغذیه با شیر مادر، یک کارگاه آموزشی با موضوع تغذیه با شیر مادر توسط معاونت بهداشت دانشگاه برگزار شد

.
به گزارش وب‌دا، در ابتدای این کارگاه که با شعار " تغذیه با شیر مادر زیر بنای زندگی سالم " ویژه مراقبین سلامت، رابطین ادارات و اعضاء مجمع مشورتی بانوان شهرستان در محل سالن اجتماعات سلامت معاونت بهداشت برگزار گردید، مدیرگروه واحد سلامت جمعیت، خانواده و مدارس معاونت بهداشت به تشریح اهداف برگزاری این هفته پرداخت و گفت: این هفته فرصت مناسبی است تا بتوانیم آگاهی جامعه را در خصوص اهمیت تغذیه با شیر مادر افزایش دهیم.
در ادامه این کارگاه دکتر راحله درفشی متخصص اطفال و عضو کمیته دانشگاهی ترویج تغذیه با شیر مادر در باره موضوعاتی همچون امتناع شیرخوار از گرفتن پستان، شیوه اصولی و صحیح از شیرگرفتن کودک، علل گریه شیرخواران، ناکافی بودن واقعی و احساسی شیر مادر و الگوهای تغذیه و رفتار شیرخواران مطالب آموزشی مختلفی را بیان نمود.
این کارگاه آموزشی یک روزه با پرسش و پاسخ شرکت کنندگان در خصوص مباحث مرتبط با شیر مادر به پایان رسید.