امروزچهارشنبه, 25 مهر 1397 00:49

نشست آموزشی پیامدها و مشکلات تک فرزندی بر سلامت خانواده و اجتماع برگزار شد

نشست آموزشی پیامدها و مشکلات تک فرزندی بر سلامت خانواده و اجتماع با حضور مدیرگروه علوم اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی واحد گناباد برگزار شد.

به گزارش وب‌دا، تک فرزندی پدیده‌ای است که در سال‌های اخیر رو به فزونی نهاده است. در حال حاضر 19 درصد خانواده‌های کشور، تک فرزند هستند؛ تک‌ فرزندی از جنبه‌های مختلفی بر سلامت خانواده و اجتماع تاثیر می‌گذارد. عوامل زیادی در گرایش خانواده‌های ایرانی به تک فرزندی می‌توانند نقش داشته باشند که عدم آگاهی از پیامدهای آن از جمله دلایل موثر بر رواج پدیده تک فرزندی است.
نشست آموزشی «پیامدها و مشکلات تک فرزندی بر سلامت خانواده و اجتماع» در همین راستا و با هدف ارتقاء سطح دانش مراقبین سلامت، بانوان رابط ادارات، اعضای مجمع مشورتی بانوان شهرستان و سایر کارکنانی که به تازگی زندگی مشترک را آغاز نموده یا تک فرزند بودند، توسط گروه سلامت خانواده و جمعیت معاونت بهداشت برگزار شد.
دکتر سید سعید حسینی، مدیرگروه علوم اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی واحد گناباد در این نشست به تشریح پیامدها و مشکلات ناشی از تک فرزندی بر سلامت خانواده و اجتماع پرداخت.