امروزدوشنبه, 28 آبان 1397 17:34

برگزاری کارگاه آموزشی غربالگری و تشخیص زودرس سرطان پستان

به همت گروه سلامت خانواده، جمعیت و مدارس معاونت بهداشت، کارگاه آموزشی غربالگری و تشخیص زودرس سرطان پستان در محل سالن اجتماعات این معاونت برگزار شد.

به گزارش وب‌دا، در این کارگاه آموزشی که به صورت عملی و تئوری برگزار شد، مطالبی در خصوص عوامل خطر و علائم سرطان پستان، تشخیص زودهنگام و غربالگری سرطان پستان، اصول خودمراقبتی برای پیشگیری و تشخیص زود هنگام سرطان و... بیان شد.
تامین سلامت زنان از مفاهیم زیربنایی در توسعه است. وضعیت سلامت زنان تاثیر به سزایی بر سلامت فرزندان، خانواده و جامعه پیرامون آنها دارد و چنانچه این موضوع نادیده گرفته شود سلامتی خانواده و جامعه نیز دچار آسیب خواهد شد.
امروزه یکی از عوامل نگران کننده در سلامتی زنان، سرطان پستان است. سرطان پستان شایع‌ترین سرطان در خانم‌ها است. سالانه بین 6 تا 7 هزار نفر به مبتلایان سرطان پستان در کشور اضافه می‌شود. 90 درصد موارد سرطان پستان اگر به موقع تشخیص داده شوند، قابل درمان هستند. در حال حاضر تشخیص زودرس سرطان پستان، یکی از مهمترین راه‌های مقابله با سرطان پستان است و این کارگاه آموزشی در همین راستا برگزار شد.