امروزیکشنبه, 30 تیر 1398 14:00

کارگاه آموزشی پیشگیری از ایدز در بجستان برگزار شد

کارگاه آموزشی پیشگیری از ایدز با همکاری دانشگاه و آموزش و پرورش، در شهرستان بجستان برگزار شد.

به گزارش وب‌دا، این کارگاه آموزشی به همت معاونت بهداشت دانشگاه و با مشارکت آموزش و پرورش ویژه معلمین زیست‌شناسی مدارس بجستان برگزار شد.
کارشناس مسئول سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس معاونت بهداشت دانشگاه با بیان اینکه اطلاع‌رسانی و آموزش از مهمترین رویکردهای دانشگاه در جهت کنترل و پیشگیری از ایدز به شمار می‌رود، خاطرنشان کرد: اجرای طرح روبان قرمز در مدارس و تربیت مربی جهت برگزاری جلسات آموزشی و اطلاع‌رسانی در زمینه پیشگیری از HIV/AIDS از جمله اقدامات انجام شده در راستای اطلاع‌رسانی به دانش‌آموزان در مناطق تحت پوشش دانشگاه است.
آقای کاشانی افزود: این طرح که با هدف آگاهی بخشی به نوجوانان می‌باشد، در سه مرحله شامل آموزش مدرسان حوزه بهداشت، آموزش مربیان آموزش و پرورش و آموزش دانش‌آموزان در حال اجرا است.
وی تصریح کرد: کارگاه آموزشی پیشگیری از ایدز برای معلمین زیست‌شناسی مدارس گناباد نیز برگزار خواهد شد.